Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Pipramaagia Mehhikost: habanerost jalapenoni
Tšillipipra äärmiselt kiire ja laialdane levik on järjekordne pikantne peatükk kurikuulsast globaliseerumise muinasjutust. Praktiliselt puuduvad kõrvalvariandid toiduainetest, mis oleks nii kiiresti nii paljude inimeste poolt omaks võetud.
Cocina mexicana - välk ja pauk Mehhiko köögist
Kui toiduilma suurrahva, prantslaste deviisiks on “Vabadus, võrdsus, vendlus!”, siis mehhiklased vastaksid sellele rõõmsalt karjudes: “Elagu salsa!”
Maitsemeele kasvamine Mehhiko külge
10 aastat Mehhiko restoranis on muutnud paljude töötajate maitsemeeli.
Tex-Mexi pärleid
Tex-Mex on köök, mis on maailmas väga levinud ning tihti samastatakse seda Mehhiko köögiga.
Lisa toidule vürtsi
Mehhiko köök on tuntud oma vürtsika maitse poolest. Selleks, et toit saaks piisavalt mehhikopärane, ära tšilliga koonerda.
Mehhiko köögikunst
Kogu läänemaailmas jätkuvalt populaarsena püsiva Mehhiko köök on saanud alguse maajade, asteekide ja teiste iidsete indiaanihõimude toidukultuuridest. Mis on Tex-Mex ja mis on mehhiko köögi tuntud ja tundmatud…
Vanemad
Tex-Mex menüü
Huvitav Mehhiko- või Tex-Mex stiilis menüü, mis sobib nii noortele kui vanadele.
(23.08.2005)
Mehhiko köök
Läänemaailmas jätkuvalt populaarsena püsiva Mehhiko köögi juured on maiade, asteekide ja teiste iidsete indiaani hõimude toidukultuuris.
(07.10.2003)
1