Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pipramaagia Mehhikost: habanerost jalapenoni

Pipramaagia Mehhikost: habanerost jalapenoni
Tšillipipra äärmiselt kiire ja laialdane levik on järjekordne pikantne peatükk kurikuulsast globaliseerumise muinasjutust. Praktiliselt puuduvad kõrvalvariandid toiduainetest, mis oleks nii kiiresti nii paljude inimeste poolt omaks võetud.

Cocina mexicana - välk ja pauk Mehhiko köögist

Cocina mexicana - välk ja pauk Mehhiko köögist
Kui toiduilma suurrahva, prantslaste deviisiks on “Vabadus, võrdsus, vendlus!”, siis mehhiklased vastaksid sellele rõõmsalt karjudes: “Elagu salsa!”

Maitsemeele kasvamine Mehhiko külge

Maitsemeele kasvamine Mehhiko külge
10 aastat Mehhiko restoranis on muutnud paljude töötajate maitsemeeli.

Tex-Mexi pärleid

Tex-Mexi pärleid
Tex-Mex on köök, mis on maailmas väga levinud ning tihti samastatakse seda Mehhiko köögiga.

Lisa toidule vürtsi

Lisa toidule vürtsi
Mehhiko köök on tuntud oma vürtsika maitse poolest. Selleks, et toit saaks piisavalt mehhikopärane, ära tšilliga koonerda.

Mehhiko köögikunst

Mehhiko köögikunst
Kogu läänemaailmas jätkuvalt populaarsena püsiva Mehhiko köök on saanud alguse maajade, asteekide ja teiste iidsete indiaanihõimude toidukultuuridest. Mis on Tex-Mex ja mis on mehhiko köögi tuntud ja tundmatud…

1