Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Akvaviit ja hülgeliha: Norra kulinaarne meistriklass
Norra köögikultuur seisab kolmel väga olulisel vaalal: kartulil, tohututel mereväljadel ning suurepärastel metsaloomadel. Kartulist destilleeritakse maagilise maitsega akvaviiti, merest tuleb hüljes (tõsi ta on. Norra on hülgetapjariik…
1