Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Suure naabri söögilaualt
Kui eestlased tänapäeval pelmeene keedavad või kapsasuppi söövad, ei juurdle nad selle üle, milliselt maalt see toit pärit on ja kui kauge aja tagant ta oma alguse on saanud. Vene köök on meile ajaloolistel põhjustel lähedaseks ja omaseks saanud.
Sõber slaavlane sööb täna meie lauas
Septembri algus on aeg, kui suvi peab sügiseks hakkama. On ju alati olnud nõnda, et jäägu hiljaks kevad või suvi, aga sügis algab 1. septembril. No sel aastal, andke andeks, tiu-tiu, tuli sügis teisiti. Hea, et oktoobriks kohale jõudis.
1