Reklaam
Õhuke tera – tuntud kui helves

Kaerahelbed, odrahelbed, rukkihelbed, riisihelbed, tatrahelbed ... Mida kõike me lettidelt ei leia! Helbeid on lihtne kasutada, sest enamasti muutuvad need pehmeks ainuüksi vedeliku sees paisumisel. Kes soovib, valmistab neist toorputrusid, kes tahab, keedab helbed läbi. Ahjus küpsevad need samuti…

Reklaam
SEE ON SINU VÕIMALUS: Täida ankeet ja saa ülekilodest lahti!

Tahad lõpuks ometi saavutada ideaalkaalu? Tervis Pluss ja Arigato Spordiklubi ulatavad sulle abikäe. 

Reklaam
Kuidas leida toitumisviis, mis aitab kaalust alla võtta?

Kuidas ikka on nii, et mõni võib endale kõike lubada, aga Sulle tundub, et võtad juurde juba ainuüksi magusa vaatamisest? 

Reklaam
Jahu – palju toredaid võimalusi

Ükski kirglik küpsetaja ei saa üle ega ümber jahust. Ka ei ole kellegi jaoks saladuseks, et kõige kohevamad pärmitainasaiad valmivad valgest kvaliteetsest nisujahust. Kuid pelgalt nisujahuga kogu jahude avar maailm õnneks ei lõpe ning erinevad jahud pakuvad küpsetamiseks väga palju huvitavaid võimal…

Reklaam
Herned ja oad – väikesed, kuid võimsad

Herned ja oad on taas moes. Vaatamata odavale minevikule ei suhtuta neisse väikestesse vägilastesse enam sugugi üleolevalt. Need on toitainetest pungil, võimaldavad lugematul hulgal valmistusviise ja on väga maitsvad, herned-oad mitmekesistavad lisandivalikut ja rikastavad supimenüüd.

Reklaam
Väikese valge tera suur võim

Riisi võiks pealiskaudselt pidada igapäevaseks ja tavaliseks toiduaineks. Ent tegelikult peidab tilluke tera endas palju delikaatseid ja huvitavaid maitsenüansse. Sõltuvalt riisist võib see olla mage või kergelt magus, lilleline või pähkline, kreemine või sõmer. Sõltumata sellest, millist riisi eeli…

Reklaam
Helbelised viljad

Erinevad viljahelbed on tänuväärseks abiliseks hommikusel lauakatmisel.

Reklaam
Kuidas keeta pastat?

Pastatoite näib olemas olevat tohutult palju. Nagu ka pastasõpru! Ning makaronid juustuga on endiselt kõige levinumaks kulinaarseks tegijaks pastamaailmas. Pastatoidud annavad kokale võimaluse oma fantaasiat kasutada ka väga erinevate pastakastmete valmistamisel. Kooresed külluslikud kastmed, särtsa…

Sisuturundus
Mis on Usaldusväärne Ettevõte ehk mida tähendavad toitlustuskohtade hinnangud veebis

Õhtusöök mõnusas atmosfääris koos hea toidu ja suurepärase teenindusega on tõeline meelehea.

Reklaam
Helbed ja kliid pakatavad tervisest!

Kes siis kaerahelbeid ei teaks ega tunneks. Aga kas sama hästi tunned ka teisi põnevaid helbelisi – tatra-, rukki-, riisi- ja ka kartulihelbeid? Helbed on perenaisele kui kingitus. Valmivad kiiresti ja samas annavad võimaluse põnevaid ja maitsvaid roogi valmistada. Ja kes tahab eriti tubli olla, kas…

Sisuturundus
SPETSIALISTID TESTIVAD: Kuidas maitsevad uued kodumaised Nööbiku küpsised?

Märkasime poeriiulitel lõbusaid Nööbiku pakke ning otsustasime need anda testida tuntud kokaraamatute autorile ja toitumisnõustajale Lia Virkusele ning OmaMaitse ajakirja ning veebiportaali Toidutare.ee peatoimetajale Siiri Kirikale. 

Reklaam
Toekad tegijad – kruubid ja tangud

Mis vahe on tangul ja kruubil? Kuna meil on kõige enim levinud odrakruup, siis kiputaksegi kruubi all silmas pidama üksnes otra. Tegelikult on kruup siiski laiem mõiste, tähendades koorest puhtaks lihvitud tervet viljatera. See võib pärineda erinevatelt viljadelt ning kannab purustatult tangu nime.

Sisuturundus
See mahl on parem kui isegi mõni puuvili poeriiulil

Poes käies näeme, et mahlajookide riiulid on erinevatest toodetest lookas. Siiski pole tervisliku toitumise austajatel sinna erilist asja olnud. 

Reklaam
Kaalukas kaer ja muhe müsli

Kaerahelbepuder hommikul on tervisliku hommikusöögi sümbol. Kaerast saab aga valmistada terve hulga väga maitsvaid toite ja suupisteid, mis sobivad hästi nii argi- kui peolauale.

Reklaam
SPETSIALISTID TESTIVAD: Kuidas kalast maksimum võtta?

Kala ei peaks kuuluma ainult pidupäeva lauale, vaid võiks olla meie menüüs vähemalt neli korda nädalas. 

Reklaam
Sushi valmistamine on lihtne

Sushi on üks esteetilisemaid ja kaunimalt serveeritud toite, mis on tänaseks levinud Jaapanist üle maailma. Sushi-kokaks õpitakse Jaapanis kaua ning meistri vilumuse saab alles aastatega. Ometi on sushi üks neist maailma kuulsatest roogadest, mille valmistamisel saad lasta fantaasial lennata ja kokk…

Reklaam
Kõva juust magustoidus? Proovi järele!

Tõelised juustufännid sooviksid kindlasti, et juustutooted leiaks koha igasse toidukorda. 

Reklaam
Tallinna vanalinna restoranid korraldavad festivali

22. veebruarist kuni 27. märtsini toimub esimakordselt Vanalinna toidufestival, kus pealinna viie gurmeerestorani peakokad korraldavad omavahel sõbraliku mõõduvõtu.

Reklaam
Riesling - miks see vein siis ometi nii populaarne on?

Kuulus veiniajakirjanik ja kirjanik Tomas Stevenson on öelnud: "Ühegi teise veinisordi lonksus pole sellist maitseintensiivsust ja krõbedat happesust nagu Rieslingil". 

Reklaam
DNA saatis häid uudiseid

Me oleme ju kõik hommikust õhtuni vaadanud neid kriminaalfilme, kust pannakse käed raudu ja öeldakse, et üks variant vanglast välja saada, on teha DNA-test. See tundub alati nii ulmeliselt põnev! Tegelikult lahendatakse Eestis DNA abil igapäevaselt palju põnevamaid müsteeriume. Saad teada, milline…

Reklaam
Tere kõigile, keda huvitab tervis

Kuidas saada maha liigsed kilod?

Reklaam
Haigusi on kergem ennetada kui ravida

Kolesterool on orgnismi normaalseks talituseks hädavajalik. See tagab kehale K-vitamiini tõhusama imendumise, korras seedimise ja vastutab närvisüsteemi talituse eest. Kui kolesterooli tase on alla 5,5 mmol/l on nii enesetunne kui tervis korras.  Kui kolesterooli tase tõuseb üle selle piiri, hakkab…

Reklaam
Muuda argipäev rikkamaks Gourmante köögiviljadega

Muuda oma igapäeva toit maitsvamaks gurmeeköögiviljade lisamisega. Sobivad tarbimiseks nii külmalt kui ka soojalt.

Reklaam
Gourmante pestod

Pesto on kiire ja maitsev lisand erinevatele toitudele. Kõige tuntum on kindlasti pasta aga tegelikkuses on kasutusvõimalused üsna lõputud. Sobib nii salatite, suupistete kui ka suppide ja liha maitsestamiseks. Maitse avaldub kõige paremini, kui kasutada kastet soojade toitude valmistamisel.

Reklaam
Palsamiäädikad ja -kreemid

Palsamikreemid sobivad ideaalselt grillitud köögiviljade ja liharoogade kastmeteks või garneeringuks. Samuti on need väga maitsvad jäätisel ja magusatel kookidel.

Reklaam
Kastmed

GOURMANTE SOOVITAB! Salatikastme valmistamiseks kasuta alati reeglit 3:1 ehk sega kokku 3 osa Gourmante ekstra neitsioliiviõli ja 1 osa äädikat. Omal valikul kas Gourmante veini- või palsamiäädikat. Kastme maitsestamiseks lisa omal valikult ka Gourmante pestot.

Reklaam
Maitsev apteek

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) andmetel on südame-veresoonkonna haigused üheks põhiliseks iga-aastaseks surmapõhjuseks kogu maailmas. Eestis on näiteks 56% surmajuhtumitest põhjustatud just südame-veresoonkonna haigustest. Üheks koronaarse südamehaiguse riski oluliseks tõstjaks on suurenenud…

Reklaam
Oliiviõlid

Gourmante ekstra neitsioliiviõlid on kvaliteetsed ja ühed hinnatumaid õlid, tänu traditsioonilistele meetoditele kasvatuses, korjes ja oliiviõli pressimises. Toitude valmistamiseks on ekstra neitsioliiviõli saadaval ka pihustatavas pudelis, mis aitab õli lihtsalt ja ökonoomselt kasutada ning pudelit…

Reklaam
Oliivid

Gourmante oliivid on naturaalsed ja seetõttu esineb neil tugevaid kesta värvierinevusi, mis on tingitud päikesevalguse juurdepääsust. 

Reklaam
Tõeline Vahemeremaade maitse!

Gourmante sümboliseerib Vahemere päritolu, kõrgkvaliteeti, autentsust, tervislikkust ja naturaalsust. Gourmante brändi alt leiate erinevaid tooteid - oliiviõlid, oliivid, tomatid, pestod ja palju muud põnevat. Gourmante tooteid leiate kõikidest hästivarustatud toidukauplustest üle Eesti. 

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on kinkekott Fazeri parimate küpsetustoodetega!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on kinkekott Fazeri parimate küpsetustoodetega!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on Checca must Swarovski kaunistustega pihasoojendaja.

Reklaam
Inspireerivad ideed jõululauale!

Meie juba oleme jõulude ootuses. Suurima hea meelega jagame ka teile oma inspireerivaid ideid, mida jõululauale panna. Ikka kõik selleks, et saaksite oma perele rõõmu valmistada!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on naha vananemist aeglustav preparaat Biosil, mille loosime välja kolmele vastajale!

Reklaam
Suur jõuluoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on Victoria’s Secret Coconut Passion dušigeel Glamora.ee veebipoest. Auhinna loosime täna välja kahele vastajale!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on luksuslik kinkekorv Stockmannilt!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on kaks suussulavat torti kohvikult Madmoiselle! Tordid saad ise välja valida!

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on Sirgendaja ST282PE!

Reklaam
Suur jõululoos

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on käepärane ja töökindel BaByliss pöörleva harjaga koolutaja AS530E. 

Reklaam
Suur jõululoos!

Vasta küsimusele ja võida auhindu meie priskest päkapikukotist, mis meile jõulumaalt toimetusse saadeti! Tänase päeva auhinnaks on uhke ja töökindel Ballarini pann uuest sarjast Cortina Granitium!

Reklaam
Philadelphia toorjuust - number üks maailmas aastast 1872

Õrna maitse ja sametise  tekstuuriga  Philadelphia toorjuust on olnud üle maailma köögigurmaanide lemmikuks juba pea 150 aastat ja eduloo raugemist ei ole märgata.

Reklaam
Rakvere toob lauale "Puhtad maitsed"

Selleks suveks pakub Rakvere uut naturaalsete ja puhaste maitsetega marinaadis lihade sarja, millesse kuulub 3 toodet: seavälisfilee lõigud koduaia ürtidega, seakaelakarbonaadist šašlõkk koduaia ürtidega ning seakaelakarbonaadi lõigud puravikega. Nende valmistamiseks on kvaliteetsest eestimaisest se…

Reklaam
Kuidas grillida kanaliha?

Sütelt tulnud kanaliha valmib kiiresti ja maitseb mahlaselt. Samas ei tohi kanaliha jääda kunagi tooreks. 

Reklaam
Suhkrutükk ja pipratera

Ei kasva meil seedreid ega palme, kohvi- ega kaneelipuid, sestap vajab arutust, kuidas seda hästi kodustatud, kuid siiski eksootilist jooki maitseainetega kokku kõlama panna.