Philadelphia toorjuust - number üks maailmas aastast 1872

Autor: Estover OÜ
Õrna maitse ja sametise  tekstuuriga  Philadelphia toorjuust on olnud üle maailma köögigurmaanide lemmikuks juba pea 150 aastat ja eduloo raugemist ei ole märgata.
See erakordselt laialdaste kasutamisvõimalustega värske toorjuust muudab vahetevahel tüütuna tunduva köögitoimkonna naudinguks, toiduvalmistamise kiireks ja garanteerib väga hea tulemuse. Philadelphia hõrkude, kergesti omastavate ja kasulike toorjuustude populaarsus üle maailma ja ka Eestis kasvab. Tõusva menu taga on toorjuustude järjest laienev erinevate maitsete sortiment ja piiramatud kasutamisvõimalused kaasaegses köögikulinaarias.
Trendika lisandina kasutatakse  Philadelphia toorjuustu sadades erinevates põnevates retseptides nii soojade kui ka külmade, nii magusate kui ka soolaste roogade valmistamiseks, kuid samas on see imehea ka lihtsalt võileivakattena. Just Philadelphia toorjuust on see komponent, mis annab  klassikalisele, tänapäeval ülipopulaarsele juustukoogile täiusliku maitse. Lihtsalt sega, kata, vahusta, külmeta, küpseta…  Võimalusi on tohutult ja väga hea tulemus garanteeritud.
Eesti turul on saadaval nii traditsiooniline Philadelphia toorjuust, kui ka vähendatud rasvasusega light ja extra light variandid. Maitsestatud toorjuustudest on juba pikka aega meie lettidel olnud toorjuust murulauguga ja küüslaugu-ürtidega. Aastast 2011 saame osta ka imehead suussulava maitsega ahvatlust maiasmokkadele - Philadelphia Milka't, milles on 22% ehtsat Milka piimašokolaadi. Toodete valik laieneb pidevalt uute põnevate maitsetega. Päris uudse tootena on meie hästivarustatud kauplustestesse jõudnud  mõnusalt särtsaka maitsega Philadelphia Sweet Chilli – toorjuust,  millele lisatud mango, tšilli ja ananassitükid teevad selle sobivaks nii soolaste kui ka magusate roogade valmistamiseks.
Käesoleval ajal on Philadelphia tootemark üks maailma hinnatumaid ja tuntumiaid, Philadelphia toorjuustud on muutunud kreemjate toorjuustude sünonüümiks. Need on jõudnud ligi 100 riigi poelettidele ning 20-es neist on nad toorjuustude vaieldamatuks liidriks. Neid püütakse pingsalt järele teha.
Usalda ülemaailmset  kogemust  - Philadelphia toorjuust on parim!    
PROOVI SINAGI!

Philadelphia toorjuust ajaloo teljel:
• 1872 leiutati New Yorgis juustumeistri William Lorenzi poolt, kellel oli plaan hakata ka Ameerikas  tootma prantslaste  juustukuulsust Neufchateli.  Sel aastal Neufchateli tootmine ei õnnestunud. Ebaõnnestunud juustuteo asemel  saadi aga esimene kreemjuust, mis nüüdseks on üle maailma kuulus.
• 1880 toorjuust sai nimeks Philadelphia – suurlinna järgi, millega seostati kõrgemat kvaliteeti.
• 1960 jõudis  Philadelphia toorjuust Euroopasse.
• 1962 valmistati esimene juustukook  Kraft Foodsi tootmise Chicago köögis.
• 1965 algas Philadelphia toorjuustu võidukäik maailma turgudel.
• 1974 turule jõusid esimesed maitsestatud toorjuustud – suitsulõhe, peekoni-mädarõika, sibula, murulauguga.
• 2006 algab Philadelphia toorjuustude turustamine Eestis Estover OÜ poolt.

RETSEPTID
Kergelt tšilline tomatisupp toorjuustu ja krevettidega
Philadelphia toorjuustuga kana-makaronivorm
Kreemine kanapirukas rukkipõhjal
Külm kook Philadelphia Milka toorjuustuga
Marja-tiramisu Philadelphia toorjuustuga
Toorjuustukook valge šokolaadi ja mustikatega


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa