Rannarootsi maitsvad pasteedi-
retseptid

Rannarootsi uued maitsvad pasteedid ja tarrendid. Tule tutvu ainulaadsete isutekitavate ja kergelt määritavate Rannarootsi pasteedi ja tarrendi valikuga ning näppa mõni retsepti idee juba peolauaks! Loe lähemalt.

Rannarootsi uued pasteedid ja tarrendid
Toodetud Eestis, jälgides eestlaste  maitseeelistusi
Toote pika säilivusaja (30.päeva) tagab hermeetiliselt suletud pakend
Küülikulihapasteet ja Pardilihapasteet õunapüreega on ainulaadsed tooted Eestis

Küülikulihapasteet 115g
Kerge, heleda värvusega, hästi määritav pasteet.
Põhikoostisena on kasutatud küülikuliha (39%)
Lisatud on  sealiha, sibulat, soola, pipart.
Ainulaadne toode Eesti turul.
Pardimaksapasteet õunapüreega 115g
Peenema struktuuriga, hästi määritav pasteet.
Põhikoostisena on kasutatud pardimaksa (25%).
Lisatud on  sealiha, õunapüreed, porgandit, sibulat, soola, suhkrut, maitseaineid.
Ainulaadne toode Eesti turul
Kanamaksapasteet 115g
Peene struktuuriga, hästi määritav pasteet.
Põhikoostisena on kasutatud kanamaksa (41%)ja kanaliha (27%)
Lisakoostisena porgand, sibul, sealiha, sool, suhkur, maitseained
Väherasvane toode
Veisemaksapasteet 115g
Jämedama struktuuriga hea määritavusega pasteet, milles on kasutatud ohtralt veisemaksa.
Põhikoostiseks on lisaks veisemaksale (39%), ka sealiha (35%)
Lisaainetena kasutatakse sibulat, porgandit, keedusoola, suhkrut.
Maksapasteet 115g
Kergesti määritava konsistentsiga, pehme struktuuriga seamaksapasteet
Põhikoostiseks on seamaks (39%) ja sealiha (35%)
Lisandina on kasutatud porgandit, sibulat, sool, pipar, maitseained.
Saiakas 115g
Kergesti määritava konsistentsiga, teralise struktuuriga võileiva pealne
Põhikoostiseks on stabiilselt seasink (35%) , mitte erinevaid lihatooteid.
Lisandina on kasutatud tomatipastat, röstitud  sibulat, soola, pipart, maitseaineid.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa