Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pärmi-lehttainas

Pärmi-lehttainas
Krõbe ja samas pehme, kuldpruun ja kohev – selline peaks ju küpsetis olema! Pärmi-lehttainal on selleks parimad eeldused olemas. Tainast saab nendest kogustest umbes 900 g.

Pulmatordi valmistamine

Pulmatordi valmistamine
Pulmatorti tellitakse reeglina väljaõppinud kondiitritelt, kuid selle tegemisega saavad hästi hakkama ka oma koduköögis küpsetamisega tegelevad perenaised. Kuigi vajalikud on mõned algteadmised, ei ole see siiski mingi ületamatu ülesanne. Vajad mõningat eriv…

Pitsapõhja valmistamise etapid

Pitsapõhja valmistamise etapid
Klassikaline pitsatainas valmistatakse nisujahust, veest, värskest pärmist ja oliiviõlist. Nisujahu võib osaliselt või täielikult asendada durumnisujahuga. Värske pärmi asemel võib kasutada ka kuivpärmi, kuid siis tuleb arvestada, et kuivpärm vajab ”üles ärk…

Pasha valmistamine

Pasha valmistamine
Pasha valmistamise detailne õpetus fotodega.

Kõige lihtsam naistepäevatort

Kõige lihtsam naistepäevatort
Kihilise kausitordi valmistamise detailne õpetus.

Teeme ise vastlakukleid

Teeme ise vastlakukleid
Vastlakukkel on tänapäeval vastlapäeva lahutamatu kaaslane.

1234