Juustupulgad

Autor: Merilin
Samm-sammult valmistamisõpetus.
  • 100 g Emmentali juustu
  • 100 g margariini
  • 100 g nisujahu (2 dl)
  • 1 tl küpsetuspulbrit
Riivi juust. Sega pehme rasvaine hulka riivjuust, nisujahu ja küpsetuspulber. Sõtku tainas puukahvliga tihkeks. Vormi tainast sõrmejämedusi rulle ja lõika need umbes 6 cm pikkusteks pulkadeks. Pane pulgad küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadi juures ahju keskosas kuldkollaseks. Küpsetamisaeg on 12-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liie 12.aug 2009 13:54
natuke kuivad on need pulgad, kuid meeletult maitsvad! Tõesti õlle või veini kõrvale sobivad hästi, ilma pealerüüpeta jäävad need kuivaks.
väikeKüpsetaja 16.veeb 2009 16:23
Ossaah, maitse on super! nämäm!
väikeKüpsetaja 16.veeb 2009 16:12
Jubedalt närvi ajas see tainas, hakkasin rulliks tegema ja siis aina purunes ja purunes ja lõpuks olin ma ikka kohe parajalt tuju kaotanud - ei taha nähagi neid! Aga nüüdseks juba ahjus ja varsti peaks ka välga võtma, vaatab siis kuidas maitse jääb! :)
pensionär 02.apr 2008 18:02
Soovitan pulgad enne ahju panemist munaga määrida ja maitseks köömneid või sesami seemneid peale raputada.
1