Juuretise valmistamine

Autor: Tiina Trolla
Juuretise valmistamiseks kasutatakse harilikku keefiri, petti või õunamahla.
Juuretise valmistamiseks kasutatakse harilikku keefiri, petti või õunamahla. Võta 5 dl vedelikku ning lisa sinna hulka 3-4 viilu tavalist rukkileiba. Võimaluse korral kasuta 100% rukkijahu sisaldusega leiba, siis on õnnestumine kindlam. Juuretis peaks hapnema soojas ruumis (25-27 °C juures), kausi võib katta toidukilega. Sellisel juhul arenevad leiva valmimiseks vajalikud mikroobid ning tainasegu muutub happeliseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
(nimetu) 10.nov 2008 21:16
tore ja hea maitse on ka
pallu 03.juuli 2008 12:29
kui kaua juurestis koos jahuga kerkima peab?
1