Teeme ise vastlakukleid

Autor: Raili Mikk
Vastlakukkel on tänapäeval vastlapäeva lahutamatu kaaslane.
Vastlakuklite valmistamine pole tegelikult üldse keeruline. Ise tehes pole ka muret, kas poest õige maitsega kukleid saad või kas üldse saad. Kodus valmistades saad näiteks lõigata suurema katte, siis jääb vahukoorele palju rohkem ruumi. Samuti saad ka oma maitse järgi teha korraliku maitsva vahukoore. Samm-sammult õpetuse jälgimiseks ava esimene pilt ja a) liigu klaviatuuri vasaku ja parema nooleklahviga edasi-tagasi või b) liigu pildivahetuseks hiirekursoriga vastavalt kas pildi vasakusse või paremasse serva ja kliki ilmunud noolemärgile.

VAATA VASTLAKUKLI RETSEPTI SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 18.veeb 2013 08:39
ups: kogused asuvad taas retsepti juures, mille lingi ka loo jurde lisasin. Kuhugi minema oli see siit lipsanud...
ups 16.veeb 2013 09:27
kas koguseid ei olegi või tuleb lihtsalt pildi järgi teha? Kui pildi järgi siis kas tõesti läheb terve pakk 100gr. pärmi?
asd 11.veeb 2013 10:38
kui tegemiseks juba läks, siis võiks ju vähe söödavamal kujul need kuklid vorpida, et pärast terve nägu mingit valget möksi täis poleks
proovisin 25.veeb 2009 10:54
Pannijagu kuklite tegemiseks (ca 8 ehk 2-le inimesele ja jagub ka 200 ml vahukoorest) tuleks koguseid vähendada u poole võrra. - Pärm (pakk on 42g) - e siis pärmi kogus ca 20g - piima - 1 tavaline kruusi täis (ca 2,5 dl) - 1 muna - seda on keeruline poolitada ehk tasub jätta 1 muna - sool - 1/2 teelusika täit - suhkur - 1 dl - jahu kulub natuke rohkem e 7 dl - või - väike pakk on 100g - ehk siis 100g Määrida võib ka piimaga.
kokaneti 24.veeb 2009 17:34
pannakse see taignatükk laua peale ja siis veeretatakse taigent peo sees nii, et taigna alumine pool on vastu lauda...keeruline seletada:D
asd 23.veeb 2009 19:22
Kuidas seda siis tehakse??
zsd 22.veeb 2009 17:02
nii neid kukleid küll ei veeretata, olen pagar ja eluilmaski käte vahel ei tehta
1