Glögiseened

Autor: Tiina Trolla
Omapärane värskete shampinjonide marineerimise võimalus.
 1l shampinjone
4 shalottsibulat

Marinaad:
1 dl punast veiniäädikat
2 dl punast veini
2 dl suhkrut
5 teranelki
2 kaneelipulka
1 tl kardemoni
2 tl glögimaitseainesegu
½ tl soola

Puhasta seened.
Koori ja viiluta sibulad. Lase kõik marinaadi ained koos sibulatega keema ning lase umbes pool tundi madalal kuumusel tundi podiseda.
Aseta puhastatud seened serveerimisanumasse ja kalla kuum vedelik seente peale. Serveeri kuumalt või jahutatult seaprae lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kõrend 17.aug 2009 15:04
sai ka küpsetatud ,suurtele inimestele maitses väga, lapsed tegid nägusid, kuid ise isiklikult kiidan väga ning soovitan soojalt.
Krissu345 22.juuli 2009 20:50
Hea.
tiia72 27.juuni 2009 14:32
Väga hea pirukas! Teadsin küll ette, et sibul läheb magusaks seega oleks võinud lisada rohkem soola.
Everly 16.juuni 2009 12:15
Tõeliselt maitsev pirukas :)
mareken 15.juuni 2009 20:49
:P:P:P:P
Kessukas25 14.juuni 2009 20:59
Mina kiidan ka pirukat.5-aastane tütar sõi ka ja ütles, et maitseb.Aga mainis ära, et kui sibulat ei oleks, siis oleks veel parem.:P
lehmiine 12.juuni 2009 18:01
Odav pirukas tõesti. Minu jaoks oli natuke liiga soolane ja no 8 inimest sellest küll süüa ei saa, pigem 4.
pääsusilmake 02.mai 2009 21:14
Väga hea pirukas! Rahakoti sõbralik.
Krissu345 24.apr 2009 12:02
Väga õhuke, kuid väga hea. Võiks veel rohkem sibulat olla. Ja see teistsugune tainas teeb asja veel huvitavamaks ja paremaks.
1