Kana sidumine

Autor: Tiina Trolla
Enne keetmist või ahjus täidetud kana küpsetades on soovitav kana siduda üheks tervikuks.
Sidumine annab kanale korrektse välisilme ja aitab täidisel sees püsida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nipitiri 01.veeb 2009 15:40
Väga hea pirukas sai, terve pere sõi suure isuga. :)
Liisi&Pöial 07.dets 2008 15:24
Tuli väga maitsev. Kahekesi sai väga kenasti paralleeltöötlust teha. Mõtteid: Peterselli pole ainete hulgas mainitud. Taigen on mõttekas enne pruuniks küpsetada ja siis kate peale laotada, muidu jääb põhi nätskeks. Hapukoore-muna-
juustu segu võib pmst kokku segada kohe hakkliha-tüümiani-
rosmariini-sibula seguga, kuna nad lähevad niikuinii panni peal segi. Hakkliha on see põhiline, mis maitset annab, seega jugelt maitsestada (me lisasime paprikat näiteks). Tomateid pole mõtet lõigata neljaks, vaid normaalseteks sektoriteks või kui on neljakandilised tomatid nagu Maadzil, siis kuubikuteks.
Maadz 31.aug 2007 14:43
Hästi maitsev tuli, ainult et tomatid lõikasin ma väiksemateks kuubikuteks.
sinirebane 26.sept 2006 16:09
Väga maitsev pirukas, soovitan põhja 5-10 minutit eelküpsetada, kipub teine veidi tooreks jääma.
indu 05.juuli 2005 10:44
see võib tõesti hea olla juba jookseb suu vett kui koju töölt saan siis kohe proovin.
1