Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Oma Maitse
Ajakiri Oma Maitse
Uus number
Persoon
Maitsetark
Retseptid
Retseptiregister
Tellimine ja toimetus
Digiajakiri
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Samm-sammult
Kana tükeldamine
Samm-sammult
Kana tükeldamine
Tiina Trolla
0
Lindude tükeldamine on lihtne kui kasutada õigeid töövõtteid.
Kana tükeldamist võiks alustada rümba nahatustamisega. Kana võib tükeldada kas neljaks, kuueks või kaheksaks osaks - kints koos koivaga, fileed (sise- ja välisfilee), tiivad.
Kommentaare
1
Märksõnad
tiina
kana
trolla
tükeldamine
Vaata veel artikleid
Pärmi-lehttainas
Pulmatordi valmistamine
Pitsapõhja valmistamise etapid
KOMMENTAARID
chenill
06.veeb 2009 12:26
2,5 grammi juustu??????????????
1
Lisa kommentaar
Uued retseptid
Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga
Argitoidud
Hiinapärane kurgisalat
Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga
Argitoidud
Hommikusmuuti
Uudised
Üks tore pühapäevalõuna
Rahustav rosmariin
Teeme Ära talgupäevadel pakutakse piirkondlikke maitseid
Paljureisinud Austraalia pere lemmikroad
KOMMENTAARID