Karjala pirukate valmistamine

Autor: Tiina Trolla
Soomest pärit, kuid ka Eestis palju populaarsust kogunud lahtised pirukad.
Taina valmistamiseks läheb tarvis:
  • 2 dl vett
  • 1 tl soola
  • 2 dl nisujahu
  • 3 dl rukkijahu
Pudru jaoks:
  • 3 dl pudru või risottoriisi
  • 10 dl vett
  • soola
  • 3 dl piima
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rrrr 16.juuli 2009 18:52
vastikud magedad plönnid tulid. soola peaks kindlasti rohkem panema
Leemekulbi Lennart 30.nov 2008 21:19
Väga asjalik kirjeldus ja õiged nõuanded! Tegin esimest korda elus ja just sai valmis: 1. sellest sai kaks plaaditäit 2. võid läks pool pakki! 3. putru jäi kolmandik üle...
1