Uudiskiri Instagram Facebook
 
Samm-sammult

Rohelised läätsed tomatikastmes

Samm-sammult

Rohelised läätsed tomatikastmes

Merilin
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev nii kuumalt kui külmalt.
Rohelised läätsed tomatikastmes
  • 2 küünt purustatud küüslauku
  • 3-4 sl külmpressitud oliiviõli
  • 1 purk kooritud ja/või purustatud tomatit
  • 125 g rohelisi läätsi
  • 3.5 dl vett
  • soola
  • musta pipart
  • peotäis hakitud peterselli
Kuumuta küüslauku veidi 2 sl õlis, kuni see mõnusalt lõhnab.
Lisa tomatid ning kuumuta 3 minutit.
Lisa läätsed ja vesi. Sega ning hauta kaanega potis tasasel tulel 30-40 minutit, kuni läätsed on küpsed. Hautamise lõpu poole maitsesta soola ja pipraga, vajadusel lisa veidi vett.
Vahetult enne serveerimist lisa petersell ning 3 sl õli. Maitsev nii kuumalt kui külmalt.

KOMMENTAARID

Kulbikeerutaja 01.juuli 2018 09:40
Maitses. Lõpus jätsin toidu sisse õli valamata - ei saanud selle vajadusest aru.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga