Rohelised läätsed tomatikastmes

Autor: Merilin
Maitsev nii kuumalt kui külmalt.
Rohelised läätsed tomatikastmes
  • 2 küünt purustatud küüslauku
  • 3-4 sl külmpressitud oliiviõli
  • 1 purk kooritud ja/või purustatud tomatit
  • 125 g rohelisi läätsi
  • 3.5 dl vett
  • soola
  • musta pipart
  • peotäis hakitud peterselli
Kuumuta küüslauku veidi 2 sl õlis, kuni see mõnusalt lõhnab.
Lisa tomatid ning kuumuta 3 minutit.
Lisa läätsed ja vesi. Sega ning hauta kaanega potis tasasel tulel 30-40 minutit, kuni läätsed on küpsed. Hautamise lõpu poole maitsesta soola ja pipraga, vajadusel lisa veidi vett.
Vahetult enne serveerimist lisa petersell ning 3 sl õli. Maitsev nii kuumalt kui külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa