Hapupiima- ehk lusikapannkoo-
gid

Lihtsad koogid.
  • 1/2 liitrit hapupiima või keefirit
  • 2 muna
  • 200 g jahu
  • näpuotsaga soola
  • noaotsatäis soodat (või küpsetuspulbrit).

Sega tainas ühtlaseks massiks.
Kui teed pannkooke küpsetuspulbri, mitte soodaga, siis sega küpsetuspulber enne jahuga ja alles siis tainasse.
Jahu on piisavalt, kui tainas on hapukoore paksune ja ei valgu kuumal pannil liialt laiali. Vajadusel võib peale proovikoogi küpsetamist tainale veel jahu lisada.
Küpsetada tulisel pannil. Krõbedad koogiääred tulevad võiga praadides, sest või sisaldab vett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 05.nov 2014 21:59
Need ei tundu ülde paisunud...?
lintu 22.märts 2008 20:57
Hmm magusa moosiga sobiks hästi tainas oli hea aga maitsetud tulid ja kuidagi kahtlased, lisasin maitse järgi suhkrut ja vanillisuhkrut juurde siis olid juba päris ok!
1