Karjuse piruka valmistamine

Autor: Tiina Trolla
Vahel jääb kartuliputru ühest söögikorrast üle. Järgmisel päeval on väga lihtne see ära kasutada, valmistades lihtsa vormiroa.
500 g kartuliputru (näiteks eelmisel päeval teed putru rohkem)
2 keskmise suurusega porgandit
1 sibul
1 väiksem suvikõrvits
300 g hakkliha
(soovi korral võid lisada ka seeni, nt kukeseeni)
2 sl toiduõli
150 g riivitud juustuVärskelt jahvatatud musta pipart
soola
Vormi määrimiseks 2 sl võid ja 2 - 3 sl riivsaiaKüpseta 200 kraadi juures umbes 25-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jännpõnn 07.märts 2006 18:22
mitte anu, vaid nagu :D
jännpõnn 07.märts 2006 18:22
see kõlab, anu oleks kuskilt taluköögiks pärit..mm : )
1