Kuidas avada krabi?

Pildiseeria krabi avamisest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 13.sept 2012 10:26
Jahu võib lisada küll, nii ühe supilusika jagu. See muudab omleti kohevaks ja kõrgeks, ent seda rõõmu on väga lühikeseks ajaks. Seega koguge sööjad enne omleti ahjust välja võtmist juba laua äärde :)
krissu 12.sept 2012 20:15
jahu peab ka panema vä :D
peremees 10.veeb 2011 08:13
Lisan ka pipart ja lusikatäie jahu. Vedeliku kohalt on tõesti lihtne, kui piima pole läheb vesi, kui on hapukoort, siis seda lisaks. Koorega ja puljongiga pole veel proovinud. Alati on tulemus väga hea!
Hindaja 09.jaan 2011 10:54
see retsepr on nii lihtne
abba 20.okt 2010 20:35
alla praadida veidi punast sibulat ja ükskõik millist liha (isegi viinerit)
proovija 01.okt 2010 16:43
päris lihtne isegi laps saaks hakkama
respekt 09.juuli 2010 21:54
jahu ei peagi panema vä?
Hindaja 08.sept 2009 15:49
Hea ja lihtne retsept!
dyana27 29.jaan 2009 12:08
Mul tuleb nagu pannkook kus on ajnult rohkem muna
sõrnik 29.märts 2007 21:35
maitseks võib iga üks lisada ,,,mida soovite
2318 26.aug 2006 18:49
mina lisan veidi - veidi ka jahu+pipart =tuleb siis kohevam
xdnbx 25.juuni 2006 22:35
sitax hea oli
xdnbx 25.juuni 2006 22:34
väga hea retsept...omlett tuli väga maitsev :)
kass1saba 16.juuni 2006 15:48
Saab ruttu valmis ja maitsev!
Linda 15.mai 2006 17:30
Munapuder ei tule siis kui küpsetad madalal kuumusel ja ei sega liiga palju. Varu kannatust!
Merili12 15.mai 2006 13:11
Mul tuleb koguaeg munapudru.... :(
astrida 18.veeb 2006 22:22
kerge valmistada ja hea pealekauba
söödav 15.mai 2005 23:50
liiga lihtne
1