Kõrvits purgis

Autor: Toidutare
Eestimaisest kõrvitsast valmis Põltsamaal kaks uut hoidist. Sel sügisel Eesti talunikelt ostetud kõrvitsast on valminud ja kauplustesse need ka juba jõudnud. 
Felix Magusad kõrvitsakuubid on hoidis mahedas mangomaitselises marinaadis. Seda ilma äädikata valminud hoidist sobib muuhulgas süüa ka magustoiduna. Felix Kõrvitsa-kapsasalatis on kõrvits ja kapsas riivitud kujul kerges äädikamarinaadis, mis on maitsestatud sidruni ja valge pipraga. Hapuka maitsega mahlane ning tervislik salat sobib hästi lisandiks sooja toidu kõrvale või ka niisama eraldi vahepalaks.
„Mangomaitselist kõrvitsat oleme juba viis aastat valmistanud Soome turule. Soomes on see olnud üllatavalt populaarne ja ootame huviga, kuidas eestlased sama maitse vastu võtavad,“  ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.
Eesti juhtiv toiduvalmistaja Põltsamaa Felix ostis tänavu kokku 1000 tonni eestimaist kõrvitsat, millest 100 tonni jõuab kõrvitsatoodetena müügile Eestis ning ülejäänu läheb Soome-Rootsi tarbijatele.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa