Hõbelusikas parimale söögikohale

Autor: Toidutare
Alates detsembrist 2012 on toitlustusasutustel võimalik kandideerida Hõbelusika gastronoomiaauhinnale. Esimese vooru hindamine algab jaanuaris 2013 ja kestab juunikuuni. Finaali pääsenud selguvad Restoranide Festivalil 2013, Rotermanni Platsil. Edasi pääsenud võistlevad edasi  kuni aasta lõpuni, kus võitjad selgitab välja rahvusvaheline žürii. Hindamistulemusi hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni pidulikul galaüritusel.
Hõbelusikas 2013 auhinnakategooriad:
Parim restoran
Parim gurmee restoran
Parim kohvik
Parim pubi
Parim baar või lounge
Parim pererestoran
Parim rahvuslik restoran
Parim veinikaart
Parima teenindus või teenindaja
Parim kokk
Üllatusauhind

Kuidas valitakse parimaid söögikohti?
Hõbelusika saamiseks peab restoran läbima põhjaliku hindamise. Poolesaja küsimusega hindamisankeedid arvestavad söögikoha eripära. Kuue kuu jooksul hindavad ettevalmistuse saanud kohtunikud juhuslike külastuste põhimõttel söögikohti üle Eesti. Need on hoolikalt valitud inimesed, kes on restoranides tavakülalisteks, kuid ei tohi olla seotud ühegi söögikohaga.
Kõik Hõbelusika konkursil osalejad saavad tasuta ja sõltumatu statistilise tagasiside selle kohta, kuidas nende restorani või kohvikut hinnati üle 50 erineva hindamiskriteeriumi osas, mis võimaldab võrrelda nende teenusele pandud hindeid 50 erineva hindamiskriteeriumi osas samas kategoorias osalevate konkurentide keskmise skooriga.
Konkursi korraldustoimkonda juhivad Kristel Nõmmik ja Margit Kirsipuu.
Mittetulundusühing Gastronomy Awards Society of Estonia loodi 2004. aasta juulis eesmärgiga väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Hõbelusika konkursiga soovitakse väärtustada meie suurepärast toidukultuuri ning tunnustada teenuste kvaliteeti Eesti restoranimaastikul ja anda samas ka konstruktiivset tagasisidet.
Vaata lisaks www.silverspoon.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa