Supid pakist või purgist?

Autor: Toidutare
Valmissuppide valik on meie toiduriiulitel mitte üksnes täienemas, aga ka muutumas. Kui boršid-hernesupid on purgisuppidena osa meie nostalgiatoidust ja võiks arvata, et just need on üleüldised turuliidrid, satuvad meie suurtesse supitassidesse aina enam hoopis kuivsupid. Ka maailmas on see nii. Kuivsuppe tarbitakse pea kaks korda enam kui purgi- ja pakisuppe. Ent trend on muutumas viimaste kasuks, kuna aseptilised ja mitmekihilised pakendid võimaldab saavutada suppides üha naturaalseimaid maitseid ning neid on lihtne kasutada. Felixi uus supisari Buffee on loodud sealjuures just meie maitseharjumusi arvestades. Valikus on kana-nuudlisupp, lillkapsa-paprika püreesupp, tomatipüreesupp ja kõrvitsa-parmesani püreesupp. Kõik köögiviljapüreesupid on valmistatud clean label kontseptsiooni põhimõtteid järgides. Erinevalt purgisuppidest ei ole uusi pakisuppe vaja keeta ega vees lahjendada, piisab soojendamisest. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa