Restoran Hetk

Rotermanni kvartalis avati uus restoran Hetk.
Uus restoran lõi uksed valla, et pakkuda linna südames kvaliteetset lõunat, õhtuti aga a la carte'i ning öömenüüd. Restorani peakoka Jevgeni Jermoškini kogemused kuluvad nüüd marjaks ära, sest paindliku toidukaardiga ei saa hakkama mitte iga köök. 
"Soovime lisaks mitmekülgsele menüüle pakkuda keskkonda, kus peomeeleolu võib tekkida orgaaniliselt,” kommenteerib üks omanikest Ott Vatter.
Silmapaistev on ka joogisortiment. "Kui välja arvata viskiklubid, siis on meil ilmselt linna suurim viskikaart neljakümne eri artikliga," kommenteerib joogikaardi koostanud Jaagup Jalakas.
Laheda atmosfääri loob modernne interjöör, mida täiustab restorani Hetk sisekujunduse autorite arhitektide Johan Tali ja Mihkel Masso poolt eritellimusel valmistatud kamin. 
Peagi saavad valmis ka kaks väliterrassi, üks laste mänguväljaku kõrval vaatega Rotermanni kvartalile ning teine vaatega Vanalinna suunal. Restoran Hetk asub Rotermanni kvartalis, aadressil Roseni 9, ja on avatud iga päev kell 12.00 kuni 03.00 ning nädalavahetustel varajaste hommikutundideni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa