Tervis söögirõõmude kaudu

Allikas: Kirjastus Varrak Autor: Siiri Kirikal
Igapäevasest toidust sõltub meie elukvaliteet ja vastupidi. Pole sugugi ükskõik, millises pakendis toitu üles soojendada või millise joogiga janu kustutada. Kui äsja sai lugeda, et üle lahe on emade rinnapiim keskkonnamürkidest juba mitmeid kordi puhtam, siis see on vaid piisk suures meres. Ent ometi räägib see hea uudis sellest, kuidas me teadlikke valikuid tehes iseennast ja oma lähedasi-järeltulijaid kaitsta saame. 
Selles vallas ongi ilmunud uus raamat, meditsiinidoktorid Richard Beliveau ja Denis Gingras autoriteks. Lugeda saab põhjalikult haiguste ennetamise kohta ning keskpunktis on nii südame-veresoonkonna haigused kui rasvumine, aga ka vähk, suhkrutõbi ja närvihaigused. Raamatu juhtmõtteks on, et paljude krooniliste haiguste ohtu saab vähendada, kui võtta omaks mõned lihtsad põhimõtted. Lugedes soravaid ja lihtsalt arusaadavaid kirjatükke, saad uue nurga alt hinnata toidu ja joogi mõjusid nii, et kulinaarsed kogemused oleksid mitmeskesised ning argipäev veel enam elu armastav ja hoidev.  

TELLI RAAMAT HEA HINNAGA SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa