Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uudised ja sündmused

Lihtsalt linnulihast

Uudised ja sündmused

Lihtsalt linnulihast

PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rannamõisa Linnuliha
Rannamõisa Linnuliha esitles sel nädalal uusi ideid kanaliha valmistamisest koos uue retseptiraamatuga Ragne Värgi sulest.  "Lihtsalt linnulihast" pakub kiireid ja koduseid roogi kanast-kalkunist pardini ning läbivaks ideeks on, et linnuliha ei taha ületöötlemist ega ülekuumutamist.
Seega soovitab Rannamõisa Linnuliha teha ise marinaade, kasutades selleks nii palju eestimaist toorainet kui vähegi võimalik (magus tšillikaste on hea, aga kuusevõrse- või kadakamarjasiiurup on ka vägevad). Linnuliha vajab maitsete ligitõmbamiseks kümmekond minutit ja seega valmib roog ruttu ning jääb nii väga hõrk. Kes aga linnulihast peenemaid maitseid otsib, siis neile pakume uudistamiseks kaks uut keerukamat retsepti.

Ahjuterriin
Koduselt suitsutatud part rabarberivinegretiga
 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes