Mahedalt vahune

Hispaania vanim vahuveinitootja Codorníu pakub sellest suvest alates ka meie janustele uut ökoloogilist cava't Cava Ecologica. 
Codorníu uhiuus ökoloogiline cava ehk traditsioonilisel meetodil valmistatud Hispaania vahuvein valmib klassikalistest viinamarjasortidest Xarel-lo ja Parellada, mida kasvatatakse kuulsa veinimaja ökoloogilistel viinamarjapõldudel Penedèsi regioonis.
Altia Eesti veiniportfelli juhi Helen Grutopi arvates kasvavad tarbijate teadlikkus ning ootused toidukaupade valikule ja kvaliteedile päevast päeva. “Väärtustatakse enam põhiväärtusi ja autentsust, toidu valikul eelistatakse puhtust, lihtsust ja värskust. Kogu maailmas kasvab ökotoodete tarbimine ja Eestit mõjutab veinitarbimise osas enim Skandinaavia trend, kus pööratakse suurt tähelepanu toidu puhtusele ja selle valmimise mõjule keskkonnale, et hoida loodust puhta ja jätkusuutlikuna,” mainis ta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa