Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uudised ja sündmused

Mis vahe on hapukoorel ja crème fraiche'l

Uudised ja sündmused

Mis vahe on hapukoorel ja crème fraiche'l

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Maag Piimatööstus
Igapäevases köögielus Prantsuse hapukooreks nimetatud crème fraîche voolab nüüd topsidesse ka Eestis Farmi kaubamärgi all. 
Võrreldes meie tavapärase hapukoorega pisut mahedam ja paksem, talub see paremini ka kuumtöötlust. Ajalooliselt Normandiast pärinev piimatoode tähendab tõlkes aga hoopis „värsket koort“.
Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul sobib crème fraîche näiteks kastmetesse, karridesse ja kuuma supi sisse,“ rääkis Kallaspoolik. Ta märkis, et 200-grammises pakendis olevat uudistoodet võib kasutada samades roogades nagu hapukoort: salatites, magustoitudes või kreemides. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes