Mis vahe on hapukoorel ja crème fraiche'l

Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Igapäevases köögielus Prantsuse hapukooreks nimetatud crème fraîche voolab nüüd topsidesse ka Eestis Farmi kaubamärgi all. 
Võrreldes meie tavapärase hapukoorega pisut mahedam ja paksem, talub see paremini ka kuumtöötlust. Ajalooliselt Normandiast pärinev piimatoode tähendab tõlkes aga hoopis „värsket koort“.
Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul sobib crème fraîche näiteks kastmetesse, karridesse ja kuuma supi sisse,“ rääkis Kallaspoolik. Ta märkis, et 200-grammises pakendis olevat uudistoodet võib kasutada samades roogades nagu hapukoort: salatites, magustoitudes või kreemides. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa