Uued ahjupraed ja verivorstid ootavad proovimist

Rakvere lihatööstuse on jõulumeeleolud vallutanud juba mitu nädalat.  Sel talvel pakutakse peolaua katmiseks naturaalseid ja koduse maitsestusega ahjupraade ja verivorste. Uued ahjupraed ja verivorstid ei sisalda ühtegi kunstlikku E-ainet ning nende valmistamisel on kasutatud kvaliteetset eestimaist sealiha. 
Nagu viimastel aastatel tavaks, on uute talvetoodete väljatöötamisel taas lähtutud tervislikkusest ja naturaalsusest. Uued ahjupraed on valmistatud kvaliteetsest eestimaisest sealihast ning verivorstide valmistamisel on kasutatud Rakvere enda sigadelt pärit naturaalset toiduverd ja maitsestatud vorstirohtu ehk majoraaniga.

Verivorstide söömise kõrghooaeg on traditsiooniliselt jõulude ajal, mil süüakse Eestis ära enam kui pool aastasest kogusest. Rakvere verivorstide sortimenti lisandub sel talvel kaks uudset maitset. „Verivorstid mustikatega on naturaalses lambasooles miniverivorstid, mille koostises on kasutatud ehtsat mustikapüreed. Naturaalses seasooles verivorstidele rõõsa koore ja röstsibulatega annavad mõnusat mahedat maitset ehe rõõsk koor ja röstitud sibulad,“ iseloomustab turundusjuht Triin Lõoke uusi tooteid.

Ahjupraadide uut valikut ilmestab talvehooajal naturaalse ja koduse maitsestusega, hoolega valitud eestimaisest sealihast valmistatud tootesari Puhtad maitsed.

„Otsustasime laiendada Puhaste maitsete sarja ka talvehooajal, kuna grillisuvi näitas, et need tooted võeti tarbijate poolt soojalt vastu. Sari sai lisaks neli uut toodet, mille maitsestus on lihtne ja kus on esiplaanil liha enda hea maitse. Ahjuvalmis praed on nagu kodus tehtud, ainsaks maitseandjaks ja lisandiks lihale on ehedad köögiviljad,“ selgitas Lõoke ning lisas, et küpsetuskarbis ahjupraed on tarbijate seas üha populaarsemad, kuna mugava küpsetuskarbi saab lihtsalt ahju pista ning maitsev õhtusöök ongi valmis. Ahjupraadide pakenditelt leiab ka küpsetamisõpetuse, serveerimisinfo ja lisandi retsepti.
Rakvere uude Puhaste maitsete talvetoodete sarja kuuluvad seavälisfilee ahjupraad, seavälisfilee lõigud porgandite ja kartulitega, seakaelakarbonaad puravike ja sibulatega ning seasisefilee ploomidega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa