Winter Gourmet Balalaikas

Allikas: Toidutare
Meriton Hotles Group peakokk Ragmar Haabma on kokku pannud küllusliku talvemenüü. 
Restoran Balalaika muutub talvisel ajal lemmikpaigaks neile, kes metsloomalihast lugu peavad. Eelroogadest viivad keele alla hirveliha-kevadkogritsa pelmeenid ning põhjapõdralihast carpaccio. Külma ilmaga mekivad hästi kõrvitsasupp jäneselihaga või siis hoopis puravikupüree põdralihaga. Pearoad on suured ja rikkalikud. Hirveliha saab nautida õrnroosa karreena või moorituna, põdralihapada saab põnevust juurde kadakamarjadest ning metssearulaad on üle glasuuritud mee ja sinepiga. Talvist gurmee-menüüd pakub restoran juba kolmandat aastat. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa