Kaks uut juustu

Juustuhiired, pange tähele. Jaanuarist on meie lettidele ilmunud kaks uut toodet -  Eesti juust Rammus ja suitsujuust Kaval-Ants singiga.
Rammusamad tooted on meie poelettidel üha populaarsemad. Kunagine hirm suurema rasvasisalduse ees tootes on taandunud. Mõistmine, et toidurasvad annavad toidule rikkalikuma maitse ja lõhna ning kreemise konsistentsi, on muutnud meie igapäevast menüüvalikut. Seetõttu andsid Valio juustumeistrid traditsioonilisele Edam-tüüpi Eesti juustule külluslikuma 29%-lise rasvasisalduse. Koorese maitse ja kreemja konsistentsiga Eesti juust Rammus sobib hästi nii ahjuroogadesse kui ka igapäevaseks võileivajuustuks.
Teiseks leiavad juustusõbrad poelettidelt uue Kaval-Ants suitsujuustu, millele on lisatud suitsusinki ning mis võlgneb oma eheda meki küpsemisele lehtpuulaastudega suitsuahjus. Juust sobib kasutamiseks nii võileival, snäkina kui ka erinevate püreesuppide, kastmete ja küpsetiste koostises.
Valio turundusjuhi Krista Kalbini sõnul on Eesti turul nõudlust eri tüüpi juustude järele, mistõttu on jätkuvalt ruumi uutele juustutoodetele.
„Kuigi meie juustuajalugu ei ole võrreldav suurte juustumaadega, tahame ka meie valida erinevate juustusortide vahel, mille struktuur, maitse, rasvasisaldus, lõhn ja muud omadused sobivad kõige paremini just sellel hetkel valmiva roaga – olgu selleks hommikune võileib, mõnus ahjuroog, kerge salat, kreemine püreesupp või hoopis luksuslik juustuvaagen kvaliteetveini kõrvale.“
Valio Eesti juust Rammus on saadaval kahel erineval kujul: 350g tükijuustuna ning 200g viilujuustuna, juust on hea valguallikas, laktoosivaba ning sisaldab palju kaltsiumi. Valio Kaval-Ants suitsujuust singiga on müügil 250g kilepakendis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa