Rahvaste leivad sarjast Etnia

Leibur on valmis meisterdanud uue sarja nimega Etnia, kust leiad erinavaid tüüpleibu igast ilmakaarest.

ITAALIAT esindavad uues kollektsioonis pitsapõhjad, juustuga focaccia ja mõnusalt krõbedad grissinid. Viimaste päritolupiirkonnaks peetakse Torinot ning sünniajaks 14. sajandit. Soolased käsitöökõrsikud sobivad hästi nii supi kui salati kõrvale ning suupistelauale. Ava vaid pakk ja hea lisand on kohe võtta.

TÜRGI leiba ekmek on pakis kaks ning need on saanud omale lisandiks seesamiseemnetest ja mustadest köömnetest puiste. Leib on kohev ja pehme ning suurepärane koos hea oliiviõliga nautimiseks.

KAUKAASIA köögist tuntud õhuke ja erilise kiviahju seinal küpsenud lavašše on sarjas olemas nii kahes mõõdus kui kahel moel. Naudi lavašši grillitud liha või köögiviljade ümber keeratult.

AMEERIKA ei saa läbi ilma hamburgerita. Etnia sarja hamburgerisaiad on suupäraselt väikesed ja saanud ohtra seesamiseemnepuiste. Neid on pakis 4 tükki.

ARMEENIA käsitöölavašš on mõnusa neutraalse maitsega ja pakub samuti palju kasutusvõimalusi nii suupistete kui täidetud lavašši valmistamiseks. Määri lavašš toorjuustuga, säti sellele rukolalehti ning suitsukala ribasid või õhukesi rostbiifi viile, lisa ka mõned sektorid avokaadost ning tükeldatud tomatit. Nüüd keera leib ümbrikuna kokku ja naudi kohe. Kui sulle meeldivad teravama elamused, tilguta täidisele veidi magusat tšillikastet.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa