Kamaaeg on jälle käes

Niipea kui suvi käes, jõuab lihtne ja hea kama lauale palju sagedamini kui talvisel ajal.
Kama on traditsiooniline Eesti tooraine, mida valmistatakse mitme teravilja jahust. Kamas kohtuvad rukis, nisu, oder ja hernes. Tänu vilja ja herne jämejahvatusele säilivad kamajahus terade kasulikud omadused. Nii ongi kamajahu kiud- ja mineraalaineterikas toiduaine, milles on organismile olulised aminohapped, E-vitamiinid ja mõned B-rühma vitamiinid.
Kamast saab valmistada kõikvõimalikke magusroogi. Kama sobib hästi nii maitsestamata jogurti, keefiri, hapupiima kui ka kohupiimaga. Kokandusportaalidest leiate inspiratsiooni, kuidas valmistada kamasmuutit, kamajäätist, kamapannkooke või kama-panna-cotta’t. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa