Restoran Bordoo kutsub õhtusöögile!

Kutsume teid 24.aprillil algusega kell 19:00 luksuslikule 7-käigulisele gourmet' õhtusöögile sobivate veinidega.
Oma meisterlikkust esitlevad restoranis Bordoo chef de cuisine Gints Aizupietis suurepärasest Läti restoranist Aqua Luna ja restorani Bordoo chef de cuisine Konstantins Roslovs.

Õhtusöögi maksumus 85€ külaline. Lisainfo ja broneeringud bordoo@threesistershotel.com
tel +372 6306 300.


ÕHTUSÖÖGI MENÜÜ


EELROAD
Foie gras' medaljon serveeritud foie gras' jäätise, brioche'i, punaveini-viigimarjakastme ja flambeeritud viigimarjaga
Chef de Cuisine Gints Aizupietis
Vein: Cava Agusti Torello Mata, Brut Nature Gran Reserva 2008

Krõbe, praetud pardimuna serveeritud verivorsti, kartulivahu ja ubadega
Chef de Cuisine Gints Aizupietis
Vein: Pinot Noir, “Te Muna Road”, 2011, Craggy Range, Martinborough

Hirvefilee serveeritud salatilehtede, mustikageeli, pärlsibula, hõõrutud metsaseente ja punase veini reduktsiooniga
Chef de Cuisine Konstantins Roslovs
Vein: Cru Cantemerle, Cuvée Prestige, Bordeaux Superieur 2006

PEAROAD
Must tursk serveeritud hõõrutud herneste, kaalikapüree, suhkruherneste, glaseeritud porgandite ja vürtsika tsitrusvahuga
Chef de Cuisine Konstantins Roslovs
Vein: Domaine Zink Pinot Blanc, Alsace

Lambakarree, lambafilee ja lambasadul serveeritud seene-trühvlikastme ja puravikega
Chef de Cuisine Gints Aizupietis
Vein: Bodegas Crianza, 2011, Valdubon

DESSERDID
Rabarberidessert rabarberijäätise ja rabarberigeeliga
Chef de Cuisine Konstantins Roslovs
Vein: Cuvée Auslese, Chardonnay&Welschiesling, 2011, Kracher

Mangosemifreddo vaarikatarretise, mangocoulis’i, marjade ja meringiga
Chef de Cuisine Gints Aizupietis
Vein: Chateau de Mauvin, Sauternes
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa