Aural uus alkoholivaba glögi

Üllata end jõuluajal uue alkoholivaba glögiga. 
Mõnusalt vürtsikas ja aromaatne glögi sisaldab õuna- ja mustasõstramahla. Hoolikalt valitud maitseainete kombinatsioon toob esile glögi erilise maitse ja aroomi, tekitades tõelise jõulutunde. Joogile lisavad jõuluhõngu ja vürtsi nelk, kaneel, kardemon ning vanill.

Aura alkoholivaba glögi sobib hästi kogu perega pikkadel ja külmadel talveõhtutel nautimiseks. Glögi maitsebukett tuleb paremini esile kuumalt, maitse järgi võib lisada kuivatatud puuvilju ja mandlilaaste.  Uus Aura glögi on poelettidel saadaval 1-liitrises kartongpakis. Toote orienteeruv hind on 1,19 eurot.


Särtsakas troopiline glögi ananassinektari, tšilli ja rummiga

Särtsaka maitsekombinatsiooniga ja troopilise alatooniga kuum jook sobib hästi neile, kellele meeldivad tugevamad ja veidi teistlaadsed maitsekombinatsioonid. Magusa maitse võib igaüks endale parajaks timmida kas siis siirupit või pruuni suhkrut lisades.

2-le

4 dl Aura ananassinektarit
1 tšillipipar, peeneks hakituna
Pöidlasuurune jupp värsket ingverit, peeneks hakituna
Mõned terad kardemoni
Mõned terad kadakamarju
1-2 kaneelikangi
3 dl A. Le Coq glögi
50 ml tumedat rummi
Soovi korral veidi laimisiirupit (nt Monin) või pruuni suhkrut
Kalla ananassinektar kastrulisse, lisa tšilli, ingver, kaneelikang, kardemoni- ja kadakamarjaterad ning lase keema tõusta. Alanda kuumust ning lase vaiksel kuumusel umbes poole võrra kokku keeda. Jahuta, lase veidi aega tõmmata ja kurna siis läbi tiheda sõela. Kuumuta potis ananassi-tšillitõmmis, lisa glögi ja rumm. Soovi korral võid lisada veel maitse järgi laimisiirupit või pruuni suhkrut ehk siis igaüks võib magususe enda eelistuste järgi paika timmida. Kuumuta ja jaga siis kahe klaasi vahel. Serveerides võid lisada joogi sisse veel kaneelikangi ja juurde võib pakkuda laimisektoreid, millest saab soovi korral hapukat maitset joogile lisada


Tervisesõbrast granaatõunaglögi ingverisiirupiga

Viiruste hooaeg ei küsi pühadest ja pidudest. Et aga viiruseid juba ennetavalt ehmatada, tasub glögisse kokku segada erinevaid tervisesõpru – granaatõuna ja ingverit. Esmalt saab neist komponentidest mõnusa joogi, mis lisaks heale maitsele aitab ka jahedatele ilmadele paremini vastu seista.
2-le

4 dl Aura granaatõunajooki
2 sl ingverisiirupit (või meega segatud riivitud ingverist pigistatud mahla)
2-3 tähtaniisi
5 nelgitera
2 sl riivitud apelsinikoort
3 dl A. Le Coq glögi
Serveerimiseks granaatõunaseemneid ja rosinaid
Soovi korral 50 ml Vana Tallinna likööri

Kuumuta kastrulis granaatõunajook koos ingverisiirupiga, tähtaniisi, nelgiterade ja riivitud apelsinikoorega. Lase keema tõusta ja keeda veidi aega, kuni vedeliku maht on umbes kolmandiku võrra vähenenud. Jahuta tõmmis ja kurna siis läbi tiheda sõela või marli. Sega omavahel granaatõunajoogi tõmmis ja glögi. Puista klaasi sisse granaatõunaseemneid, kalla peale kuum glögi, soovi korral kaunista tähtaniisiga ja paku kohe. Juurde paki puhastatud granaatõunaseemneid ja rosinaid. Kui soovi alkoholiga varianti, lisa joogi sisse veel Vana Tallinna likööri. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa