Restoranide suurvõistluse võitjad teada

Eile hilisõhtul kuulutas sõltumatu audiitorfirma PricewaterhouseCoopers gastronoomiakonkursi Silverspoon pidulikul auhinnagalal välja selle hooaja võitjad. Kõige enam tunnustusi noppis restoran Horisont võites nii fine dining, parima teeninduse ja parima taimetoidu pakkuja kategoorias.
Parima peakoka tiitli saajateks osutusid Noa restorani kokad Tõnis Siigur  ja Mihkel Rand. Casual dining kategooria võitja on Fabrik, parim pererestoran on Saaremaal asuv Go Spa, rahvusköögi kategooria võitjaks tuli restoran Cru, Eesti köögi kategooria võitja on Farm ning parim kohvik on Meistri Café Lyon.

Kuna Silverspooni ellukutsujate südameasi on edendada Eesti kulinaarseid saavutusi, siis annetatakse auhinnagaala piletite müügist 10 eurot iga müüdud pileti eest  “Noore koka” fondi. Annetuste abil saab üks andeks noor gastronoomiatalent rahalist toetust, et aidata finantseerida oma õpinguid või kogemuste kogumist välismaal.

Tänavu võttis võistlusest rekordarv restorane ja kohvikuid - neid oli kokku ligi 100. Sõltumatuid hindajaid oli kokku 80, kes pidid täitma 10 leheküljelise ankeedi oma arvamuse ja hinnagutega restoranikülastuste põhjal. Kõik see kokku tegi  audiitorfirma PricewaterhouseCoopers'i esindaja hinnangul punktide kokkulöömise töö üsna mahukaks, kuna kokku loeti läbi ja töödeldi 5000 lehekülge vastuseid. "See on enamgi veel kui mitmeköitelised romaanid nagu "Sõda ja rahu" ja "Tõde ja õigus kokku", naljatleti nüüd pärast töömahukaid päevi.

Palju õnne kõigile võitjaile!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa