Oma Maitse kokakool: küpsetiste eri!

16.novembril toimus Toiduakadeemias sügisene küpsetiste eri, kus sel korral küpsetati Tartu Mill jahudest ja Dansukkeri siirupitest ja suhkrutest maitsvaid kringleid ja krõmpsuvaid energiabatoone. 
Kringli meistriklassi juhendas särav Rita Osa, kes teab täpselt erinevate küpsetiste ja tainaste hingeelu. Koos valmistati viis erinevat kringlit - martsipani-pohlakringlit, martsipani-moonikringlit ja klassikalist rosinakringlit šokolaadiglasuuriga. Soolased kringlid olid maitsva ja mahlase peekoni-mozzarella täidisega. Samuti õpetati erinevaid kringli punumise variante.

Täname meeldiva koostöö eest Tartu Milli ja Dansukkerit! Järgmine küpsetiste eri toimub juba veebruaris, jälgi infot!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa