Pelmeenid. Ise ja hästi

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Kuigi poeletid on kõiksugustest pelmeenitoodetest lookas, on kodused käsitsi valmistatud pelmeenid, hinkalid, ravioolid või ka wonton’id midagi hoopis muud. 
Vali just selline kuju ja suurus, kui süda lustib, ning kasuta täidiseks endale meeldivat toorainet – just selline see isetegemise rõõm ongi. Nii mõnegi pere jaoks on pelmeenide valmistamine mõnusaks traditsiooniks ning toredaks ajaveetmisviisiks koos sõprade või sugulastega. See pisike, eri rahvaste pelmeene ning nende analooge tutvustav raamatuke on põnevaks pelmeeniteo teejuhiks. Lisa endagi oskustele üks väärt nüanss selle raamatu abil, seda enam, et üks autoritest, udmurditar Ljudmila, õpetab pelmeenide valmistamist nii Tallinna kui ka Tartu rahvaülikoolis. Juba seepärast on raamatus toodud retseptid autentsed, et pelmeenide nimetuski udmurdi keelest pärit. Kes siis veel oskaks pelmeene paremini valmistada?



„100 rooga“ sõsrasarja 36. raamat
Pelmeenid: ise ja hästi
Epp Mihkels,  Ljudmila Ruukel
64 lk, pehmekaaneline
Hind poes: 10 €

TELLI RAAMAT SOODSALT SIIT!



VAATA RETSEPTE SIIT!

Värvilised mantõd kalaga

Frititud kanawonton'id

Seenetäidisega cappelletti
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa