Peekoni 50 krõbedat varjundit

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Peekonit, seda patuselt rammusat sealihatükki kardetakse, kuid samal ajal ka armastatakse, kuna see maitseb nii hõrgult. Läbikasvanud peekonist valmistatud roog saab mahlane ja lausa sulab suus. Õnneks sulab praadimisel ja küpsetamisel peekonist välja ka suurem osa kardetud rasvast ja valmistoit polegi alati nii rasvarohke.
Autorid on kogunud raamatusse 50 maitsvat peekonirooga, mille seas on suupisteampse, salateid, grill-,  paja- ja vormiroogasid, toitvaid hommikusööke ning toekaid pearoogi. Järjest enam kasutatakse peekonit ka magustoitudes. Siit leiate näiteks peekonit ja viskit sisaldava šokolaadikoogi, astelpaju-brüleekreemi, milles on lisaks karamellist peekonit ja peekoniga maapähklivõi-šokolaadiküpsised.  Proovige järele!


Peekoni 50 krõbedat varjundit
Lia Virkus, Britt Paju
136 lk, kõvad kaaned
Hind poes  22,72 €

TELLI RAAMAT SOODSAMALT SIIT


VAATA RETSEPTE:

BLT võileib  


Kodune soola- või suitsupeekon

Põhjata peekoni-kodujuustupirukas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa