Uus raamat: Leivad ja leivahõrgutised

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Kati Jakkonen
Leiba saab toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks kasutada mitmel moel ning see, kas leib on poest ostetud või ise tehtud, ei ole sugugi oluline. Soome tuntuima toidublogi Hellapoliisi pidaja Kati Jaakoneni raamat on innustav kogumik leiva- ja leivaga toitude retsepte nii hommikusöögiks, lõunasupi seltsiliseks, magusroaks või ka lihtsalt maiustamiseks.
Kati Jaakonen on Soome üks esimesi ja populaarsemaid toidublogijaid, kes jagab toiduretsepte veebis juba alates 2005. aastast. Soomes on tal ilmunud 45 kokaraamatut, lisaks on ta koostanud toiduteemalisi lauamänge, välja andnud lehte ja kalendrit.

VAATA RETSEPTE:

Hommikune spinati-munapuder


Ameerika päevalilleseemnesaiakesed

Kiudainerikas leib




TELLI RAAMAT SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa