Uudiskiri Instagram Facebook
 
Uudised ja sündmused

Hertsoginna Meghani superlihtne seksikas pastaroog

Uudised ja sündmused

Hertsoginna Meghani superlihtne seksikas pastaroog

Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Reuters/Scanpix
Lapseootel hertsoginna Meghani superlihtne pastakaste on nagu unistus neile, kes armastavad taimseid maitseid ning ei taha liiga kaua pliidi ääres olla - see nimelt valmib peaaegu et ise!
Meghani nüüdseks suletud elustiiliblogist The Tig pärit retsept kannab nime taimne pasta bolognese.

Enne Briti kuningakojaga liitumist andis toona populaarne näitleja ja toidublogija Meghan Markle intervjuu Delishile, kus tõi välja oma lemmiku pastaretsepti, mis on tema sõnul ääretult seksikas. "See kaste muutub nii kreemjaks, et on raske uskuda, et selles pole tonnide kaupa võid sees, vaid ainult suvikõrvits ning veidi puljongit," sõnas Meghan.

Sel nädalal kinnitasid Meghani lähimad sõbrad ajakirjale People antud intervjuus, et hertsoginna on hoolimata staatuse tõusust ikka samasugune nagu varem ning et ta teeb iga päev kodus oma abikaasale prints Harryle süüa.

Delish aga lõi Meghanilt kuuldu ainetel uue retsepti. Erinevalt Meghani omast on siin kirjas tšillihelbed, aga need tunduvad segusse sobivat.

Sul läheb vaja:

1 supilusikatäis oliivõli
5 keskmist tükeldatud suvikõrvitsat (võid asendada balkažaaniga)
1 tükeldatud sibul
1 dl vett
1 puljongikuubik
1 dl riivitud parmesani
300 grammi rigatoni pastat (sakilised torukesed)
Poole sidruni mahl
Soovi korral veidi tšillihelbeid.

Kuumuta suurem paksupõhjaline pott, soovitavalt malmist. Lisa oliivõli ja sibul ning lase klaasistuda. Sega juurde suvikõrvits, vesi ja puljongikuubik. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ja kata kaanega, lase küpseda nii neli tundi. Hea on seda teha ahjus, mis on reguleeritud umbes 100le kraadile.

Vahetult enne kastme valimisist keeda pasta juhendi järgi. Enne serveerimist sega kastmele hulka parmisan ning soovi korral tšillihelbed.

KOMMENTAARID

Toidutarest 11.veeb 2019 08:34
Kõik on õige, kogused ka. Suvikõrvitsad küpsedes kaotavad vett ja kogus väheneb oluliselt.
arusaamatu 09.veeb 2019 14:39
... miks peab suvikõrvitsat küpsetama 4 tundi???
puky 08.veeb 2019 20:11
Lase küpseda 4 tundi??? mingi nali või- mida ma niikaua siis söön!?
Kai 08.veeb 2019 17:38
5 suvikõrvitsat? Seda on päris suur kogus. Ehk on jäänud kogus taha kirjutamata. Kas riivitult 5 dl ehk?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat