Talleggi kanafilee võitis konkursi

Autor: Pressiteade
Kaalujälgijate tootekonkursil „Süües terveks 2006” pälvis Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee kõikidelt žüriiliikmetelt maksimumpunktid. Võistluses osales 16 firmat 42 erineva tootega. Konkursi eesmärk on juhtida tähelepanu kvaliteetsetele toiduainetele
Kaalujälgijate tootekonkursil „Süües terveks 2006” pälvis Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee kõikidelt žüriiliikmetelt maksimumpunktid. Võistluses osales 16 firmat 42 erineva tootega. Konkursi eesmärk on juhtida tähelepanu kvaliteetsetele toiduainetele.

„Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee tunnistati parimaks lihatooteks,” rääkis AS Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm. „Hindamise kriteeriumiteks olid toote välimus, maitse, tervislikkus ja vähene kalorsus ning Tallegg sai neis kategooriates ka kõikidelt žüriiliikmetelt maksimumpunktid. Talleggi tooted on niisiis nii maitsvad, kasulikud kui ka sobilikud salenejatele.”

„Auhinnaga kaasneb aasta aega kehtiv diplom,” sõnas ASi Tallegg tootejuht Krista Paju. „ Kuni järgmise aasta märtsini on niisiis võimalik meil oma toodet reklaamida kui kaalujälgijate poolt tervislikuks kuulutatud toodet. Talleggi sidrunimarinaadis kanafilee on ainuke marinaad Talleggi sortimendis, mille valmistamisel pole kasutatud taimset õli.”

„Linnuliha osatähtsus lihatoodete seas kasvab pidevalt,” lausus Krista Paju. „Kogu maailmas on trend lahjema, maitsekama ning tervislikuma toidu poole. Ka Tallegg on alati pidanud tootearenduses tähtsaks lisaks maitseelamustele ka toodete tervislikkust.”

Sidrunimarinaadis kanafilee: 100g toodet sisaldab keskmiselt energiat 519 kJ/123 kcal, valku 22g, süsivesikuid 2g, rasva 3g. Toode on saadaval 300g pakendis.

AS Tallegg (www.tallegg.ee) on Eesti ainus linnulihatootja, mille eelkäija Tallinna Linnuvabrik alustas tegevust 1956. aastal. Tallegg kuulub HK Ruokatalo kontserni. Ettevõte kasvatas möödunud aastal 8,1 mln broilerit, tootis 78 mln muna ning müüs 15578 tonni linnuliha ja linnulihatooteid. ASi Tallegg 2005. aasta käive oli 463,5 miljonit krooni. Ettevõttes töötab 540 inimest.

Lisainformatsioon:
Teet Soorm, AS Tallegg juhatuse esimees
e-mail: teet.soorm@tallegg.ee  tel: + 372 5 027 307
Krista Paju, AS Tallegg tootejuht
e-mail: krista.paju@tallegg.ee  tel: +372 514 2235
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katjuhh 17.juuli 2012 14:21
Tegin hakklihaga (pruunistasin enne sibulaga pannil), superhead! Sain lausa 56 tk. Järgmisel korral lisan kindlasti ka hapukurgitükikesi!
momm 15.dets 2010 12:22
pizza peale i käi ketshup! pigem ikka purustatud tomatid.
Atsinna 10.jaan 2010 11:16
Laiali ei tohiks laguneda. Maitse ei muutu ja polegi tähtis, mis kujuga nad tulevad.
jutta 10.jaan 2010 08:29
Nonii, peab vist täna ära proovima :) Ainuke küsimus, et kui pole muffinivorme käepärast, kas nad liiga laiali ei lagune? Ei tohiks vist...pärmitainas ju suht kooshoidev..?!
aunts 07.jaan 2010 21:31
Aga palju need saiad punkte annavad?Kas keegi teab?Peaks kaalukatele olema aga tundub nagu ei oleks ...
katjuhh 29.dets 2009 19:00
Tõsiselt head! Ja sellest kogusest tuleb neid ikka päris palju. Külalistele väga tore pakkuda! :)
Kristel.l 08.juuli 2009 12:57
Head! Aga peekon peab olema...pitsatäidis poest ei sobi. Maitset jääb väheks. Peekoni oma oleks olnud ideaalne. Et siis proovin ühe korra veel, tulemus võiks ju olla 5 , kuigi poepitsatäidisega sai hindek 5
marjolie 18.jaan 2009 15:49
Need söödi nii kiiresti ära et ei pannud tähelegi.. Väga nämmad!
Atsinna 10.dets 2008 18:31
Mis temast ikka karta. Selles natuke paremas retseptis on ilmselt mõeldud nii, et muna käib taignasse, kuid ei juhtu midagi, kui teed taigna munata. Mina kui ise taigent teen, siis munata,tuleb põhi pehmem. Muna kipub taigent kõvemaks jätma. On valik, kas margariin või õli, mina valiks õli. Ja munaga määrid ainult taigna ääri ning muna läheb vähe, terve muna ei kulugi pealt määrimiseks. jaga osa taignasse.
Mari 10.dets 2008 17:17
üle kõige kardan ma pärmitaigent.... seepärast küsin igaks juhuks üle, muna on siis peale määrimiseks, mitte sissepanekuks?
birgit38 14.sept 2008 23:36
Ma tegin samu saiu poest ostetud lehttaignaga, pole lihtsamat varianti ja superhead tulid nii ka!
trutsu 20.apr 2007 19:31
mina olen taina määrinud sulatatud juustuga üle,siis puistan üle hakitud tilliga.lisan tükeldatud paprika,konserv.kur-
gi,singi või vorsti tükid.ja riivitud juust peale.
apelsinike 02.sept 2006 20:32
To 2318 : ma arvan et selle all mõeldakse seda, et lihtsalt kui sa oled selle täidise peale pannud, siis rullid/ keerdad kokku.Ja siis lõikad tükkideks.Pole nagu midagi arusaamatut siin.Pole proovinud, aga ma arvan et lähipäevil peaks ära proovima.Tunduvad küll väga isuäratavad :P.Kuigi arvan et peekoni viilude asemel panen midagi muud :)
2318 08.aug 2006 09:24
Mis tähendab,rulli tainas koos täidisega.Olen algaja
katsa73 27.juuni 2006 14:46
Head ja maitsvad saiad ning süüakse isuga. Täidist panen ka silma järgi ning panen üsna palju, et ikka oleks :-))
maasikajäätis 21.mai 2006 12:30
Hindan ka:)
maasikajäätis 21.mai 2006 12:29
On tõesti head saiad! Aga ma soovitan teha seda täidist natuke rohkem, sest mida rohkem seda paremad tulevad! Mul tulid eriti kohevad ja pehmed saiad, sest panin taigna vahele margariini:)
Lumehelbeke 01.mai 2005 09:44
Lihtsalt suurepärased!!Kõige parem retsept Toidutares(vähemalt nendest,mida mina kasutanud olen).Ma küll ei teinud täpselt selle järgi-panin riivitud lastevorsti ning kõike panin lihtsalt silma järgi ja peale raputasin ka riivjuustu-aga ülimaitsel tuli ikkagi!!Tõesti-
tõesti super!!!
1