„Esva“ uued maitsestatud paneeringuga kalafileepulgad – Hot & Spicy, Pesto ja Provance

Eesti juhtiv toiduainetööstusettevõte AS Paljassaare Kalatööstus hakkas valmistama 3 uut „Esva“ maitsestatud paneeringutega kalafileepulka – ürdimaitselist Provence’i, pestomaitselist Pestot ja vürtsika paneeringuga Hot & Spicyt. Maitselisandid on kõi
Eesti juhtiv toiduainetööstusettevõte AS Paljassaare Kalatööstus hakkas valmistama 3 uut „Esva“ maitsestatud paneeringutega kalafileepulka – ürdimaitselist Provence’i, pestomaitselist Pestot ja vürtsika paneeringuga Hot & Spicyt. Maitselisandid on kõigile toodetele lisatud paneeringusse. Tegemist on toodetega, milliseid pole Eestis varem tarbijatele pakutud. Tooted kannavad „Esva“ kaubamärki.

1. „Esva“ vürtsika paneeringuga kalafileepulgad HOT & SPICY.
Koostis: 65% mintai või heigi fileed, nisujahu, taimne õli, modifitseeritud maisitärklis, keedusool (maks. 1,5 %), naatriumkaseinaat, pärm, muna, must ja punane pipar, küüslauk, sibul.

Toiteväärtus (100 g toodet sisaldab keskmiselt): energiat - 184 kcal/770 kJ, valku - 12 g, süsivesikuid – 16 g, rasva – 8 g.

Vürtsika paneeringuga kalafileepulgad HOT & SPICY on ideaalne suupiste, vahepala või eine neile, kes peavad lugu vürtsikalt maitsestatud toidust.

2. „Esva“ pestomaitselise paneeringuga kalafileepulgad PESTO.
Koostis: 65% mintai või heigi fileed, nisujahu, taimne õli, modifitseeritud maisitärklis, keedusool (maks. 1,5 %), dekstroos, suhkur, küüslauk, tomati pulber, pärm, must pipar.

Toiteväärtus (100 g toodet sisaldab keskmiselt): energiat - 184 kcal/770 kJ, valku – 12 g, süsivesikuid – 16 g, rasva – 8 g.

Pestomaitselise paneeringuga kalafileepulgad PESTO on ideaalne suupiste, vahepala või eine neile, kes peavad lugu küüslaugu ja tomatiga maitsestatud toidust.

3. „Esva“ ürdimaitselise paneeringuga kalafileepulgad PROVENCE.
Koostis: 65% mintai või heigi fileed, nisujahu, taimne õli, modifitseeritud maisitärklis, keedusool (maks. 1,5 %), pärm, rosmariin, tüümian, basiilik, petersell, estragon, piparrohi, harakputk.

Toiteväärtus (100 g toodet sisaldab keskmiselt): energiat - 184 kcal/770 kJ, valku – 12 g, süsivesikuid – 16 g, rasva – 8 g.

Ürdimaitselise paneeringuga kalafileepulgad PROVENCE on ideaalne suupiste, vahepala või eine neile, kes peavad lugu erinevate ürtidega maitsestatud toidust.

„Esva“ uued maitsestatud paneeringutega kalafileepulgad sobivad nii iseseisvaks eineks kui ka lisandiks riisi, kartuliroogade või toorsalatite juurde. Serveerituna koos dipikastmega on maitsestatud paneeringutega kalafileepulgad suurepärased.

„Esva“ uute paneeritud kalafilee pulkade 250 g karbid maksavad kauplustes keskmiselt 20 krooni.

Valmistamine:

* aseta kalafileepulgad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta ahju keskosas 200º C juures cá 14 minutit.

* kalafileepulkade pannil valmistamiseks soojenda pann 170º C-ni ja prae (soovi korral vähese õliga) cá 5 minutit kalafileepulki mõlemalt poolt.

* Kalafileepulki võib valmistada ka fritüüris või kuumas õlis. Soojenda õli 170º C-ni ja aseta toode kuuma õlisse ning küpseta cá 3 minutit.

Kuni toidu valmistamiseni tuleb tooteid hoida –18° C juures külmas.

„Esva“ maitsestatud paneeringutega kalafileepulkasid valmistatakse Paljassaare Kalatööstuses Tallinnas.

„Esva“ uusi külmutatud kalafileepulkasid müüakse nii koduturul Balti riikides, kui ka Kesk-Euroopa riikides.

AS Paljassaare Kalatööstus on Eesti suuremaid toiduainetööstusettevõtteid, mille põhitoodanguks on paneeritud kala- ja köögiviljatooted. 2004. a. oli ettevõtte käive 327 miljonit krooni. Eksport moodustas 90% käibest.

AS Paljassaare Kalatööstus kuulub toiduainetööstuskontserni Viciunai Grupp, kelle 6 tehast asuvad Eestis, Leedus ja Venemaal. Viciunai Grupi kõikide ettevõtete töötajate arv on 4500. Eestis töötab grupi ettevõtetes kokku 400 inimest.



Lisainformatsioon:

Mauno Leppik, AS Paljassaare Kalatööstus juhatuse esimees

Tel. 6508 202; 50 18 107; mauno.leppik@esva.ee

Annmarii Aigro, AS Paljassaare Kalatööstus tootearendaja

Tel. 6508 226; 51 919 001; annmarii@esva.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hälis 15.okt 2012 18:58
jah need kõik on väga head!
Jörx 18.veeb 2010 13:26
hakatakse*
Jörx 18.veeb 2010 13:26
Jääb arusaamatuks, kuidas on võimalik hinnata sööki, mida alles tegema hakkatakse...
Nobenäpp 29.aug 2007 17:44
See on hea lihtne võimalus külmkapi jäägid ära kasutada,sest sinna vahele sobib kõike mis parasjagu on lisada.
zillipipar 20.apr 2007 10:11
See rull meeldis isegi sellisele inimesele, kes muidu uute toitude suhtes üsna skeptiline :D Tegin juba õhtul valmis ja keerasin rulli ümber toidukile ja hommikuks superhea pehme söök olemas ;)
tutifruti 04.jaan 2007 19:19
Mina olen teinud erinevate komponentidega ja lisanud hiina kapsa pehmeid lehti (rootsud lõikan välja).
astrida 18.veeb 2006 22:28
Aga samas on väga hea krabipulkadega, kuhu on lisatud tomati tükid, põhja alla määritakse sulatatud juustu ja krabile pigistatakse pool sidrunit. Keerad rulli ja lõikad tükke! Viib keele alla!
trinzz 03.nov 2005 14:19
Proovige ka pasteedi ja hapukurgiviilu-
dega... Väga maitsev.
Hiiutar 29.okt 2005 08:52
sry, pigem efekti :R
Hiiutar 29.okt 2005 08:51
Tundub väga rammus... mis effekti annab seal veel või, kui mojonees juba sees.
viking55 28.okt 2005 12:21
Lavašširullide valmistamisel võib igaüks oma fantaasial lennata lasta - võimalusi täidiseks tuhandeid. Olen proovinud seentega, väga hea saab ka heeringaga, suitsuvorsti-singi-
juustu-ananassi-
õuntega, kergelt hautatud köögiviljadega, kohupiima-puuviljade seguga, jne. Tavaliselt olen keeranud rulli fooliumisse ja lasknud mõned tunnid või isegi öö külmikus laagerduda.
köögimann 14.okt 2005 19:47
meie tegime koolis lavašši salati,merevaigu ja singiga tuli jubehea:D
juulike 27.sept 2005 22:29
proovin ka teha
juulike 27.sept 2005 22:29
proovin ka teha
mesike 17.veeb 2005 10:06
tundub väga mõnus , kohe homme hommikuks teen :)))
rukkilill 13.veeb 2005 16:02
peab olema rama kohupiimajuust.
rukkilill 13.veeb 2005 16:01
Lisaksin omalt poolt lavašši täiteks:Rama kohupiima juust kurgi ja maitserohelisega,lu-
mekrabi siilud,salatileht .Hea variant on ka :Rama kohupiimajuust maitserohelisega,kal-
kunisingi viilud ja mustad ploomid.
1