Vahemere miljöö Tabasalu külje alt

Autor: Pressiteade
Täna avab oma uksed Tabasalu alevikus legendaarne Lucca restoran. Tiskres,Keskpäeva tee 1 asuva restorani nimi Lucca tuleneb 18 sajandil tuntudsuvituskoha Lucca suvemõisa nimest.Lucca restorani stiili aluseks on Vahemeremaade – Itaalia, Pr
Täna avab oma uksed Tabasalu alevikus legendaarne Lucca restoran. Tiskres,
Keskpäeva tee 1 asuva restorani nimi Lucca tuleneb 18 sajandil tuntud
suvituskoha Lucca suvemõisa nimest.

Lucca restorani stiili aluseks on Vahemeremaade – Itaalia, Prantsusmaa ja
Hispaania toidukultuuri eripärade esiletoomine. Hubane, koduse ja sõbraliku
atmosfääriga söögikohas  pakutakse lihtsaid ja tervislikke roogi
taskukohase hinnaga.
Pakume toidu kõrvale ka värve, lõhnu, helisid -  interjööri, sööki,
muusikat ja sõbralikku familiaarset õhkkonda, mis kuuluvad Vahemeremaades
lahutamatult ühe nauditava söögikorra juurde.

Restoran pakub lõunasööki, õhtusööki ja nädalavahetustel ka hommikusööki.
Iga nädal valmistatakse ka eraldi lõunasöögi pakkumine. Õhtusöök ehk
päevamenüü kehtib kogu päeva vältel, seal on kirjas restorani püsivamate ja
firmaroogade nimekiri. Kogu nädala vältel valmistatakse ka eripakkumisi ja
huvitavaid roogasid õhtusöögiks, mille valikuga saab külastaja tutvuda
eripakkumiste tahvlilt. Menüüvalik on tervislik ja pisut moodsam restorani
interjöörist. Salatid ja kergemad eelroad koos suppidega sobivad ideaalselt
eelroogadeks ja vähesema isuga külastajatele. Grillroad on kindlasti menüüs
klassika, mis on läbi aegade meeste lemmik. Pastad on pisut kergemad ja
samuti kõhtu täitvad. Magustoitude valikusse tuleb nii koduseid kui ka
erinevate  rahvuseripäradega hõrgutisi. Toidu juurde pakutakse alati
värsket ahjusooja kuklit ja leiba. Baaris ja kaminaga diivani nurgas saavad
külastajad ennast vabamalt tunda ning vastavalt oma soovile kas ainult
jooke või ka roogasid tellida. Tooraineks kasutatakse enamuses kodumaiseid
tooraine tootjaid.

Lucca meenutab kõige rohkem itaaliapärast trattoriat, kus toit on lihtsam
ja kodusem aga ka palju odavam. Eesmärk on kujundada perekondlikust
söömaajast meie toidukultuuri lahutamatu osa.

Täiendav informatsioon:

Mart Tomson
Tel. + 5533335


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiinaprangli 05.nov 2007 19:49
ikka vana lugu
1