Selle suve grilldelikatess – hirveliha

Autor: Pressiteade
Rannarootsi lihameistrid pakuvad sel suvel maitseelamuste otsijatele grillimiseks erilist uudset ja vähese kalorisisaldusega Hirve grill-liha, mis on punases marinaadis ja grillimiseks valmis. Hirveliha ei ole pakendatud ja marineeritud kujul Eesti
Rannarootsi lihameistrid pakuvad sel suvel maitseelamuste otsijatele grillimiseks erilist uudset ja vähese kalorisisaldusega Hirve grill-liha, mis on punases marinaadis ja grillimiseks valmis. Hirveliha ei ole pakendatud ja marineeritud kujul Eestis varem müüdud, tegu on gurmaanide ühe lemmikpalaga, mida iseloomustab omapärane ulukimaitse ja vähene kalorsus (100g lihas sisaldub 133kcal)

Marineeritud hirveliha sobib valmistamiseks nii ahjus kui grillil, liha vajab ca pooletunnist küpsetamist ning ning sobib serveerimiseks punase vürtsikama mustsõstrase veiniga (Cabernet Sauvignon või Merlot).

Suvine uudistoode sobib katsetamiseks neile, kel tavapärastest grillvorstidest ja šašlõkist kõrini ning soov proovida midagi erilist ja väherasvast.

Rannarootsi Hirve grill-liha on saadaval 400g MAP-pakendites, uudistoote hind on 33 – 37 krooni.

 Ehtsat lepasuitsu saanud hirvelihast täissuitsuvorst

Hirve täissuitsuvorst  on hea lahendus soojadel suvepäevadel suvilasse või piknikule minekuks, tublisti ehtsat lepasuitsu saanud toode ei nõua külmkapis seismist ning säilib kaua. Hirvelihale omast erilist ulukimaitset täiendab muskaat. Täissuitsuvorst sobib serveerimiseks koos punase vürtsikama mustsõstrase veiniga (Cabernet Sauvignon või Merlot). Täissuitsuvorsti orienteeruv hind kaupluses on  83-93 krooni/kg.


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa