Saku Õlletehas tõi turule Vichy Classique sarjas uue vitamiinidega

Autor: Pressiteade
Saku Õlletehas tõi turule uue vitamiinide kombinatsiooniga jõhvikamaitselise lauavee sarjas Vichy Classique, mis on liidriks Eesti premium segmenti kuuluva vee kategoorias pärast lauaveesarja BonAqua. Jõhvikamaitselist lauavett on planeeritud tänavu aasta
Saku Õlletehas tõi turule uue vitamiinide kombinatsiooniga jõhvikamaitselise lauavee sarjas Vichy Classique, mis on liidriks Eesti premium segmenti kuuluva vee kategoorias pärast lauaveesarja BonAqua. Jõhvikamaitselist lauavett on planeeritud tänavu aastal müüa rohkem kui pool miljonit liitrit."Eesti inimesed eelistavad just kodumaise marja ja puuvilja maitselisi jooke, seda trendi oleme täheldanud tootearenduse käigus. Eelmise aasta müügihitiks kujunes rohelise õuna maitsega lauavesi, sel aastal lisasime valikusse põhjamaiselt karge jõhvika, " lausus Saku Õlletehase turundusdirektor Karin Sepp. "Peale mõnusa kodumaise maitse on lauaveele lisatud veel vitamiinid PP, B5, B6, B12; biotiin ja foolhape, mis parandavad närvisüsteemi talitlust, seedimist ning lihaste tööd ning kannavad hoolt hea enesetunde eest. Vichy Classique lauavesi on rikastatud veel kaaliumi ja naatriumiga, mis on toitumisteadlaste sõnul olulised ained inimorganismile."Jõhvikamaitseline  Vichy  Classique tuleb müügile 0,5 ning 1,5 liitristes plastpudelites. 1,5 liitri lauavee hinnaks peaks kujunema kaupluses 11.70 krooni.  Pooleiitrise pudeli  letihinnaks kauplustes peaks kujunema 6.90 krooni.Eesti pakendatud vee turg on Sepa sõnul tõusev ja arenev turg. Aastal 2004 jõid eestlased keskmiselt 29 liitrit pudeldatud vett inimese kohta. Mineraalveeturg on aastaga tõusnud 7% võrra, moodustas eelmisel aastal 37 miljonit liitrit. Suurim turuosa kuulus karboniseeritud veele, mis omab 74% veeturust, kuid samas iga neljas joodud veepudel mullideta ning karboniseerimata vee osakaal koguturust arvestatav. Eestis on võrreldes Läti ja Leeduga märkimisväärne osa turust maitsestatud vetel."Eestlased armastavad maitsestatud lauavett ning ootavad igal aastal uusi ja huvitavaid maitseid," märkis Sepp ning lisas, et sarnast trendi ei kohta sugugi meie naaberriikides, vaid on iseloomulik just väiksele Eesti turule.Vichy Classique on uuringufirma ACNielsen andmetel saanud populaarseimaks ja enim ostetud lauaveesarjaks Balti riikides, omades 7,8% Balti riikide lauaveeturust. Vichyle järgneb BonAqua, millele kuulub 6% turust. Vastavalt tarbijauuringutele joob Vichy mineraalvett regulaarselt 20% Eesti inimestest ja 11% veetarbijatest peab seda oma lemmikmargiks. Koos BonAqua veega on Vichy liidriks premium segmenti kuuluva vee kategoorias Eestis.Saku Õlletehas on turul kahe veesarjaga. 1996. aastast on ettevõte gaseeritud premium klassi vee sarjaga  Vichy Classique, mille alla kuuluvad mitmed maitsestatud veed nagu sidrun, roheline õun ja jõhvikas ning gaseerimata Vichy Still.Montavit, mis toodi turule 2002. aastal, on soodsa hinnaga gaseerimata ja vähese gaseeritusega veesari igapäevaseks janukustutamiseks.Saku Õlletehas on Eesti õlleturu liider, omades Eesti Õlletootjate Liidu andmetel 2004. aasta seisuga 42% suurust turuosa. Saku Õlletehas on Eestimaa vanim õlletehas, mis on asutatud 1820. aastal Saku mõisniku krahv Karl Friedrich von Rehbinderi poolt. Lisainformatsioon:
Kristina Seimann,
Saku Õlletehase AS kommunikatsioonijuht
Kristina.Seimann@pruul.ee;
tel (0) 6 508 303
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristel 22.nov 2009 14:10
Eelmisele: Rumal küsimus, et kas kartulit süüakse toorelt või keedetult. Esiteks teab igaüks kõige paremini, mismoodi ta kartulit valmistab. Minu pärast söö toorelt ja koortegagi, kui sulle meeldib (milles ma sügavalt kahtlen).
Milleksküll 21.dets 2005 08:40
Kuhu pannakse kartulid ja piim, kas need on lisandid? Muide kas neid kartuleid süüakse vorsti juurde toorelt või keedetult? Hinne-see retsept ei ole nulli ka väärt.
1