Hõbelusika võitjaid tunneb ära fassaadsildi järgi

Eesti toidukultuuri edendamiseks ja söögikohtade tunnustamiseks loodud MTÜGastronomy Society of Estonia korraldatud  gastronoomiakonkurssi  tulemustsaab nüüdsest ka visuaalselt ära tunda. 2004 aasta võitjate välisfassaadehakkavad eht
Eesti toidukultuuri edendamiseks ja söögikohtade tunnustamiseks loodud MTÜ
Gastronomy Society of Estonia korraldatud  gastronoomiakonkurssi  tulemust
saab nüüdsest ka visuaalselt ära tunda. 2004 aasta võitjate välisfassaade
hakkavad ehtima illumineeritud Hõbelusika märgid. Hõbelusika auhind  on
tunnustuseks toitlustusasutusele  ning see on märgiks kliendile heast
teenindusest ja meeldivast maitseelamusest.


Hõbelusika saamiseks pidi restoran läbima põhjaliku hindamisprotsessi.
Poolesaja küsimusega hindamisankeedid on söögikoha eripära arvestavad.
Hindajate rollis on tarbijaesindajad, kes oma elu või töö tõttu eri maade
toidukultuuriga hästi kursis on ja iga restoran meeleldi neid oma
püsiklientide hulgas näha soovib.

Hindamise eesmärk on  saada võimalikult adekvaatset tervikpilti
söögikohast.
Kõige suurem on toidule ja joogile antud punktide osakaal, millele koheselt
järgneb teeninduskvaliteet. Hinnatakse serveerimisoskusi,  tähelepanu,
suhtlemist, reageerimiskiirust, sõbralikust jne.
50 küsimusega küsimustik on kompleksne käsitlus heast restoranielamusest ja
 emotsioonist millega lahkutakse.

Gastronoomiakonkurss Hõbelusikas 2005 käivitub esmaspäevast. Sel aastal on
lisandunud parima pubi ja parima õllepakkuja kategooriad. Koostöös Eesti
Õlletootjate Liiduga on muuhulgas soov  edendada õllekultuuri ja
õllepakkumise kvaliteeti.

Täiendav informatsioon:

Margit Kirsipuu
50 66298

Anu Allmere-Martinson
51 49782

www.silverspoon.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa