Veinimaailm korraldab 3-ndal märtsil degustatsiooni

Kõikidele meeldetuletuseks ning lisainformatsiooniks saadan ürituse täpsema kava. Et eelmisel degustatsioonil ootamatult palju portveine pidime läbi katsetama ja maitsete võrdlemine lõpuks päris keeruline oli, siis sel korral degusteerime rohkem erinev
Kõikidele meeldetuletuseks ning lisainformatsiooniks saadan ürituse täpsema kava. Et eelmisel degustatsioonil ootamatult palju portveine pidime läbi katsetama ja maitsete võrdlemine lõpuks päris keeruline oli, siis sel korral degusteerime rohkem erinevaid veine. 3-nda märtsi veinidegustatsiooni teemad on:
  • Tuntud prantsuse veinisarja uue stiili esitlus ning võrdleme uut ning vana stiili omavahel.
  • Veiniaroomide erinev väljendumine erinevatest veiniklaasidest, võrdleva abina Riedeli veiniklaasid.
  • Veinimari Malbec. Kuna Malbec on Argentiina tunnusmari siis võrdleme just selle piirkonna veine.
  • Aroomirohked Hispaania veinid, selgitame välja milline neist on kõrgemaid punkte väärt.
  • Hilise korje veinid.
  • Kangem „üllatus”, kas ja kuidas see meeldib.
Degustatsioon algab 3-ndal märtsil Barons Hotelli konverentsi ruumis kell 18.oo, osalustasu 200 krooni (sularahas või MTÜ Veinimaailm arveldusarvele 10220041856012 Ühispangas), eelregistreerimine e-posti aadressil veinimaailm@veinimaailm.ee või info@veinimaailm.ee, lisainfo telefonil 5093959 Jaanus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
michellyna 07.dets 2010 08:39
Cointreau'd müüakse ka Pärnu Port Arturi toidupoes, hinnaklass jääb 200-300 sisse. Ühest väiksest pudelist jätkub vist 3-4 korraks, oleneb, kuidas see jook maitsema hakkab :H Aga soolaäärt tehakse väga edukalt nii: pane suuremale alustassile soola. tee klaasi äär sidruni viiluga kokku ja siis selle kleepuva äärega pane klaas kummuli alustassile, keeruta seda pisut soola sees ja sool jääb ilusti kinni. siis alles vala blenderdatud/?eigi-
tud jook klaasi.:
ats 14.aug 2009 13:45
samas saate ka asendada Cointreaud kõikide muude mahlakate marjade segudega , mille tulemusel saate kas maasika-magaria või viriku, mustika jne. ps kuid peate lisama marja püreele kindlalt veidi suhkurt et tuua marja maitse välja. :D
pikkunalle 23.dets 2008 21:08
laeva pealt saab kaaa
jukule 24.nov 2008 17:49
ei saa tavalise apelsinilikööriga, see on hoopis midagi muud. Cointreaud saab poest, mis on hästi varustatud ja kus müüakse kanget alkot. Selver, Superalko, Rimi, Maksimarket jne....
juku 04.nov 2008 20:17
tahaks teada kust seda cointreaud saab ja kas tavalise apelsinilikööriga ei saa teha w.
indrekparli 21.märts 2008 21:47
Siin oli väike viga sees, õige on Cointreau, mis on Prantsuse värvitu apelsinimaitseline liköör (triple sec). Kasutatakse palju kokteilides, aga ka küpsetamisel.
(nimetu) 21.märts 2008 21:24
Selline küsimus, et mis asi see coinreau on? ei leia kuskilt sellist asja
Tibu 03.aug 2007 13:22
"Loksutada, mitte segada" ;). Ja soolaääre saab niimoodi, et kastad tagurpidi pööratud klaasi serva kõigepealt vette ja siis soola sisse.
Wixy 24.märts 2007 12:13
Nimelt see on original margarita. Kõige parem on, kui šeikida koos purustatud jääga ja siis valada doolaäärega klaasi, nii et jääd klaasi ei läheks ja siis juua.
Hunter 06.veeb 2007 22:52
mis asi on soolaäär?
stereo88 02.apr 2006 14:49
Nimi võiks siiski olla Margarita ja šeigitakse, mitte ei segata. Ka peaks klaasil soolaäär olema.
1