Naturata viljakohv, toorsuhkur ja siirupid !

Autor: Pressiteade
Kõigile neile, kes tunnevad naudingut kohvi heast maitsest, kuid soovivad oma kofeiinitarbimist piirata, on OÜ-l Loodusjõud hea uudis– Eestisse on müügile jõudnud ökoloogiliselt puhtast toorainest valmistatud hõrgu maitsega viljakohvid Saksamaa juhtiva
Kõigile neile, kes tunnevad naudingut kohvi heast maitsest, kuid soovivad oma kofeiinitarbimist piirata, on OÜ-l Loodusjõud hea uudis– Eestisse on müügile jõudnud ökoloogiliselt puhtast toorainest valmistatud hõrgu maitsega viljakohvid Saksamaa juhtivalt viljakohvitootjalt Naturata (www.naturata.de)! Lisaks viljakohvidele pakub Naturata ka looduspuhtalt valmistatud toor-roosuhkruid ja siirupeid. Mitmekesine kohvidevalik
Klassikalise Naturata viljakohvi koostisaineteks on rukis, sigur, oder, tammetõrud ja viigimarjad, mis üheskoos annavad intensiivse, oakohvile omase aroomi ja maitse. Kombineerides sellist viljakohvi kuivatatud maisisiirupi, kakao, toor-roosuhkru ja lõssipulbriga saadakse nii kakaomaitseline viljakohv, viljakohv Cappucino kui ka jääkohv Frappé. Naturata valikus on samuti ürgsest okas- ehk speltanisust ja sigurist koosnev mõrkjama maitsega viljakohv. Neile aga, kes päriskohvile truudust siiski murda ei suuda, on pakkuda vilja- ja oakohvi segu Mezzo Classic. Lisaks viljakohvidele kuuluvad Naturata tootevalikusse ka piimas lahustuv kakaojook ja kuum šokolaad. Hinnad 59– 95 krooni. Enamik pakutavatest toodetest on lahustuvad (instant). Nii nagu nende koostisained, on ka joogipulbri valmistamise protsess ökoloogiline ja keemiavaba – “kohvi” jahvatatud ja röstitud koostisosad segatakse vastavalt retseptuurile ning ujutatakse seejärel üle kuuma veega – tekib väga kange kohviekstrakt. See omakorda pritsitakse mitme meetri kõrguse torni tipust laiali, mille tulemusena moodustub justkui peen udu. Läbi kuuma õhujoa kukkudes kaotavad piisad vedeliku ning see, mis alla jõuab, ongi kuiv lahustuv kohv! Looduslikud magusained
Lisaks aromaatsele viljakohvile, pole Naturata ära unustanud ka maiasmokki, kelle magusavajaduse leevendamiseks pakutakse erinevaid toor-roosuhkruid ja siirupeid.
Toorsuhkru tootmiseks kasutab Naturata eranditult traditsioonilist ja maheviljeldud suhkruroogu, mitte tavapärast suhkrupeeti. Pärast lõikust roog hakitakse ja pressitakse läbi valtside. Saadud mahlal lastakse sadestuda, misjärel see filtreeritakse ja kontsentreeritakse vaakumkateldes umbes 70° C juures. Saadud suhkruroomahla jahutamisel ja jahvatamisel saadakse eriti kõrge mineraalainete sisalduse ja karamelli maitsega kõige esmasem ehk täistoor-roosuhkur Sucanat. Kui suhkruroomahla edasi töödelda ning sellest melass eraldada, saadakse heledamad ja mahedamaitselisemad suhkrud Demerara ja Syramena. Need väga kvaliteetsed suhkrud ei ole rafineeritud, keemiliselt pleegitatud ega tagantjärele värvitud. Suhkrute tooraine pärineb hetkel Guatemaalast ja Paraguaist. Suhkrud maksavad 32 – 49 krooni. Kuid ega suhkur pole ainus, millega jooke ja roogasid magusamaks teha saab. Naturata ökoloogiliselt puhtad siirupid veetlevad oma loomuliku magusa maitsega igat maiasmokka! Vahtrasiirup on pärit Kanadast ja sobib hästi nii kohvi sisse kui ka pannkookidele. Datlisiirup passib suurepäraselt magustoitudesse, salatitesse ja aasia köögi hõrgutistesse. Pirnisiirupi imepärane maitse avaldub eriti hästi piima- ja kohupiimatoitude ning salatite juures. Uudse nisusiirupi magus maitse on mahe ja pehme ning seda on hea kasutada kõikides magustoitudes. Siirupid maksavad 59 – 89 krooni. Naturata ökoloogilised tooted on müügil kauplustes And:
Müürivahe 19. Avatud E-R kell 10-18, L kell 11-17, P suletud.
Tallinna Kaubamaja Kodumaailma I korrusel.
Avatud kõigil nädalapäevadel kell 9-21
Täpsem info: Ave Oit OÜ Loodusjõud
Telefon: 56 499 199
ave.oit@loodusjoud.ee  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mingi ikka 16.mai 2009 12:26
:P:P:P!:Y
1