Hõbelusikas 2004 gastronoomia-
konkursi võitjad on selgunud

Autor: Margit Kirsipuu
Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikadon jagatud.21. Jaanuaril , Viru Keskuse 5 ja 6 korrusel toimunud auhinna galalselgusid  gastronoomiakonkursi võitjad 10 kategoorias:Parim gurmee restoran  - St
Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud gastronoomiakonkursi hõbelusikad
on jagatud.
21. Jaanuaril , Viru Keskuse 5 ja 6 korrusel toimunud auhinna galal
selgusid  gastronoomiakonkursi võitjad 10 kategoorias:

Parim gurmee restoran  - Stenhus
Parim rahvuslik/etniline restoran – Sushi House
Parim pere/lapsesõbralik restoran – Georg Ots Spa Restoran  (Saaremaal)
Parim kohvik  Crepp
Parim uus restoran (avatud peale 1.jaanuar 2004) Sisalik
Parim kokk Michael Bhoola  (Pegasus)
Parim veinipakkuja (teenindus) Stenhus
Parim interjöör Stenhus
Parim teenindus Restoran Kadriorg
Üllatusauhind Mõnus Margarita (Pärnu)

Lõpptulemsena saavad kõik Hõbelusikas 2004 osalejad tasuta ja sõltumatu
statistilise tagasiside selle kohta, kuidas nende restorani või kohvikut
hinnati 50 erineva hindamiskriteeriumi osas. Statistiline tagasiside
edastatakse ainult restoranile või kohvikule endale ja ei avaldata muul
viisil. Kõigil osalejatel on võimalus võrrelda nende teenusele pandud
hindeid 50 erineva hindamiskriteeriumi osas samas kategoorias osalevate
konkurentide keskmise skooriga.

Esmakordselt sel aastal aset leidnud gastronoomiakonkurss ei jää kindalsti
pelgalt õnnestunud debüüdiks. Peale kokkuvõtete tegemist käivitub konkurss
Hõbelusikas 2005.

Täiendav informatsioon:

Margit Kirsipuu                            Anu Allmere-Martinson
5066298                                              51 49782
info@silverspoon.ee

www.silverspoon.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tegelinski 12.sept 2007 20:13
Tere! Tore sind siin kohata... ja ehk ikka ja jälle millalgi :)
1