Oma Maitse uues numbris

Autor: Oma Maitse
Mida uut ja huvitavat on leida Oma Maitse uues numbris
* Krõbedad ahjuroad
- Tsillikana
- Hoisin-kastmes kana
- Palsamiäädika-apelsinikastmes kana
- Kitsejuustuga täidetud kana
- Röstitud köögiviljadega kana
- Marokopärane sidrunikana

* Päev köögis
Oma Maitse töötas ühe päeva kohvik-vinoteegis Tigu, puhastas kaheksajalgu
ja kalmaare ning küpsetas tuvisid.

* Tervislikud magusa köögiviljad
Maapirn, bataat, pastinaak, peet.
Bataat
TOORELT:
* Koori ja riivi, soovi korral pane hulka riivitud porgandit ning lisa
röstitud kõrvitsaseemneid. Maitsesta soolaga ja vala maitse pehmenduseks
pähkli- või kõrvitsaseemneõli.
KUUMUTATULT:
* Püherda hoolega pestud koorega bataaditükke küüslaugu ja ingveriga
maitsestatud õlis. Küpseta 220-kraadises ahjus poolpehmeks ja isuäratavalt
pruuniks. Serveeri mõne jogurtikastmega või kasuta talvistes salatites.
* Mähi puhtaks pestud ja pisut täkestatud koorega bataadid fooliumisse.
Maitsesta enne õli, soola ja pipraga. Küpseta sütel või ahjus 20-30
minutit ning serveeri mõne liharoa lisandiks.
* Keeda koos vähese kartuliga heas puljongis püreesupiks. Serveeri
sinihallitusjuustupuruga.
Retseptid ja teiste juurikate kasutussoovitused leiad Oma Maitsest.

* Staar: Allar Levandi- Medalimees pliidi ees.

* Läti toiduvalik

* 12 teravat tsillit

* Kuidas keeta veisepuljongit. Oma Maitse köögitoimetaja Kaie Mei õpetab
seda sammhaaval tegema.

* Veinikool: Mis saab siis, kui maitsekooslust otsivad põhjamaises
karguses kasvanud räimekala ja soojalt maalt pärit vein? See on raske
pähkel, sest enamasti soovitatakse veini asemel hoopis õlut või valget
viina. Oma Maitse leidis 11 räimeveini seast parima.

* Kellaviieteeks teekoogid ja -kannud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa