Avanes kosser-
kulinaaria värav

Autor: oma Maitse
Oktoobri lõpus Jõe tänaval juudi kultuurikeskuses avatud restoran pakub tervislikku ja ökoloogiliselt puhtaid kosser-, juudi ja Iisraeli toite.
Oktoobri lõpus Jõe tänaval juudi kultuurikeskuses avatud restoran pakub
tervislikku ja ökoloogiliselt puhtaid kosser-, juudi ja Iisraeli toite.
Peakokk Alex Bergi sõnul hakkab menüü vahetuma kord kvartalis. Sobiv
tooraine tuleb Prantsusmaalt ja Austriast, spetsiifilisem kraam
Iisraelist. Soolvees hoitud ainsagi plekita köögiviljad pärinevad Eestist.
Toidukõrvaseks pakutakse kosserveini.
Praadide hinnatase jääb 120-180
krooni vahele,
salatid maksavad 60-80 krooni.












MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa